Kategoriler
Oyun

PES 2017 Android İçin Sonunda Resmi Olarak Çıkıyor!

PES 2017 android için yolda PES 2017 oyunu hem Android, hem de iOS platformları için sonunda resmi olarak çıkıyor.

Futbol oyunları uzun yıllardır bilgisayarların adeta vazgeçilmezleri konumunda… Bu rekabette özellikle PES ile FIFA serilerinin yaptığı büyük ataklar dikkat çekiyor. PES serisinin yapımcısı olan KONAMI, her yıl yeni PES oyunları piyasaya sürerek hayran kitlesini daha çok arttırmaya çalışıyor. Ve KONAMI’nın PC haricinde hedeflediği önemli bir plattform daha var; Mobil platform…

Mobil alanda büyük başarılar elde etmek isteyen KONAMI, bu doğrultuda uzun bir zamandır çalışmalar yürütmekte. Şimdi ünlü şirket, bu çalışmaların meyvesini PES 2017 ile almayı hedefliyor.

PES 2017 MOBİL İÇİN KESİN OLARAK ÇIKIYOR

Günümüzün en sevilen futbol oyunu serilerinden olan PES serisinin son oyunu PES 2017, geçte olsa Android ve iOS platformlarına resmi olarak çıkışını gerçekleştirecek. Esasında PES 2017 mobil platformda daha önceden oynanmaya başlamıştı ancak büyük sorunlar içeriyordu. İşte bu yüzden KONAMI, tablet ve mobil cihazlar için optimize edilmiş oyunun resmi çıkışını bu ay içerisinde olarak gösteriyor.

Zaten KONAMI, 2010 yılından bu yana mobil platform için çok sayıda oyun sundu ancak bu oyunlarda istediği ibaşarıları elde edemedi. PES serisi hususunda da KONAMI’nin en iyisini yapabilmek için optimizasyon anlamında çok çalıştığı biliniyor ve bakalım önümüzdeki süreçte ünlü şirket bu çalışmaların karşılığını alabilecek mi? Bu sorunun cevabını öğrenmek için birazcık daha beklememiz gerekiyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir