Kategoriler
Oyun

Overwatch Oyunu Yarından İtibaren Ücretsiz!

Günümüzün sevilen FPS oyunlarından Overwatch, bu hafta sonu oyunculara tamamen ücretsiz bir şekilde sunuluyor.

Overwatch, oyun dünyasında son zamanlarda bir hayli dikkat çeken bir oyun olmayı başardı. Her ne kadar gerçekçi grafiklere sahip olmasada kendisine has bir grafik tarzı bulunan ve hayal gücünü zorlayan epey unsura sahip olan Overwatch, belki de yapımcısının beklediğinden de fazla sevildi ve oynanıyor.

OVERWATCH OYUNU BU HAFTA SONU ÜCRETSİZ

Öğrendiğimiz bilgiye göre Overwatch oyunu yarından itibaren oyuncular için ücretsiz sunulacak. Oyun tutkunları, iki gün boyunca Overwatch’ı ücretsiz olarak deneyimleyebilecekler. Hafta sonu sona erdiğinde ise oyunda ücretsiz olduğu süre içerisinde ne kadar ilerlediyseniz yani loot, box gelişimleri yaptıysanız bu gelişimler oyunu satın almanız halinde yok olmayacak.

Ücretsiz deneme süresi sona erdiğinde oyun sizden satın almanızı isteyecek ve satın aldığınızda herhangi bir kayıp yaşamadan oynamaya devam edebileceksiniz. Oyunu ücretsiz oynadığınız süre içerisinde de herhangi bir kısıtlama yaşamayacaksınız. Bildiğiniz gibi oyunlar kısa süreliğine ücretsiz olduğunda genellikle tam sürüm olmuyorlar yani mutlaka belli başlı kısıtlamalar içeriyorlar. Ancak Overwatch oyununda bir kısıtlama bulunmayacağının da müjdesini verelim.

Bu arada Overwatch oyununun bu şekilde kampanyaya sunulmasının nedenini de ifade edelim ;Owerwatch oyununun birinci yılı kutlanıyor ve bu yüzden yapımcısı sık sık çeşitli indirimler, kampanyalar ortaya koyuyor. Bu yüzden kaçırmamanızda yarar var diyebiliriz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir