Kategoriler
Oyun

Battlefield 1’de Sürpriz Oyuna Kadın Askerler Ekleniyor

FPS alanının en popüler oyunlarından Battleflield 1’e kadın askerlerin de dahil edileceği öğrenildi.

Oyun dünyasında bildiğiniz gibi ana karakter olarak kadın karakterlere pek fazla yer verilmiyor. Ancak son zamanlarda kadın ana karaktere sahip olan oyunların sayısı artmaya başladı. Mesela Horizon Zero Dawn bu konuda son dikkat çeken oyun oldu. Öte yandan, bazı futbol oyunlarında bile kadın karakterlere yer verilmeye başlandı. Mesela FIFA 16 oyununda ilk kez bir kadın takımına yer verilmişti. İşte bu kez de Battlefield serisinde kadın birliğine yer veriliyor.

BATTLEFİELD 1’E KADIN ASKERLERİN OLDUĞU DLC GELİYOR

Battlefield 1 için çıkacak yeni DLC kadın askerler içerecek. Söz konusu askerler de 1.Dünya Savaşı’nda Rusya için savaşmış olan Kadın Ölüm Taburu… 1.Dünya Savaşı’nın bilinmeyen bazı noktalarına da sık sık dikkat çekmek isteyen oyunun yapımcısı, daha önce 1.Dünya Savaşı’nda gerçekten de savaşmış olan Kadın Ölüm Taburu isimli Rus birliğini oyuna ekliyor.

Söz konusu DLC aynı zamanda farklı pek çok fonksiyonu da getirecek. Oyuna dört adet yeni harita dahil edilecek ve aynı zamanda yeni Rus savaş uçakları, tanklar, silahlar yönetebileceğiz. Böylelikle oyunun çok daha zevkli bir hale bürüneceğini söyleyebiliriz.

NE ZAMAN ÇIKACAK?

Şuan kesin bir çıkış tarihi bulunmuyor. Söz konusu DLC ile ilgili çalışmalar devam ediyor ve bu çalışmaların yaz aylarının bitimine doğru tamamlanması bekleniyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir