Kategoriler
Mobil

SincApp ile işverenler ve serbest çalışanlar güvende olacak

İşverenler ile serbest çalışan uzmanları (freelancer) bir araya getiren iş platformu SanalUzman; SincApp uygulamasıyla, işverenler ile uzmanların aynı mekândaymış gibi işbirliği yapmalarını ve tutulan verilerden hakemlik sisteminde yararlanmalarını sağlıyor. Uygulama, hem işverenlerin hem de serbest çalışanların güven içinde işbirliği yapmasına olanak tanıyor.

İşverenler ile serbest çalışan uzmanları (freelancer) bir araya getiren iş platformu SanalUzman, dünyada ve Türkiye’de yaygınlaşan yeni nesil “freelance çalışma” modeline, çağdaş çözümlerle katkıda bulunuyor. SincApp uygulaması sayesinde; işverenlerin “kaliteli hizmet”, uzmanların “ödeme” almakta yaşadıkları sıkıntılar son buluyor. İşverenler iş takibi yapabilirken, uzmanlar da haklarını güvence altına alabiliyor.

Uygulamayı kullanmayı tercih eden uzmanlar SincApp’ı bilgisayarlarına indirerek işlerini, çalıştıkları programları, çalışma saatlerini “ekran ve dilerlerse kamera görüntüsü” hâlinde sistemde tutabiliyor. Bu verilerin otomatik olarak şifrelenmesiyle, ilgili görüntüleri sadece işin uzmanı ile işvereni görebiliyor. İşverenler, uzmanların tuttuğu SincApp verileri sayesinde işin aşamalarını istedikleri zaman Bana Özel > İşler > İşi İzle sekmelerine tıklayarak tâkip edebiliyor. Herhangi bir anlaşmazlık durumunda taraflardan biri hakemliğe başvurduğunda; SanalUzman Hukuk Departmanı, SincApp verilerini uzmanın veya işverenin yetkilendirmesiyle inceliyor, avukat ve bilirkişi yardımı ile en doğru karara varılıyor, taraflar uzlaştırılıyor, uzmana hak ettiği ücret iletiliyor. Uzlaşmanın sağlanamaması durumunda ise SincApp kayıtları; mahkemelerde delil niteliği taşıyor.

SincApp’ın, iş sürecini kolaylaştıran ve hızlandıran başka avantajları da bulunuyor. İşverenin işi teslim zamanından önce görebilmesi ve yanlış anlaşılma olmuşsa zamanında müdahale edebilmesi sayesinde, süre sonuna gelmeden uzman doğru şekilde yönlendiriliyor, zaman ve emek kaybının önüne geçiliyor. Uzman da; yaptığı iş üzerinden işverene sormak istedikleri olduğunda, teslim zamanını beklemek zorunda kalmıyor. Böylece işveren ve uzman arasında sağlıklı bir iletişim gerçekleşiyor, üyeler güvende olduklarını bilerek işlerine odaklanabiliyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir