Kategoriler
Mobil

Oppo F5 Özellikleri Sızdı

Herkesin merakla beklemiş olduğu Oppo F5‘ın teknik özellikleri hakkında bilgiler gelmeye başladı. Cihazın ilk olarak çift kamera ile geleceği ve 26 Ekim tarihinde ise bir etkinlikte tanıtılacağı bilgisi geldi. Firmanın ilk açıklaması ise ilk deha 18:9 ekran büyüklüğünde bir cihazın Oppo F5 olduğu açıklamasını yaptı.

Oppo F5 Özellikleri 

Çin’li şirket tarafından teknik özellikleri hakkında her hangi bir açıklama yapılmasa da gelen haberlere göre bir çok teknik özellikleri hakkında bilgi sahibi olduk.

İlk olarak cihazın Snapdragon 660 yonga seti, 4 veya 6 GB RAM ile gelebileceği ve batarya konusunda ise 4000 mAh batarya ile geleceği ve 6 inç ekran ile geleceği yönünde.

Cihazın kamera özellikleri 

Cihazın kamera özellikleri ise arka kamera 20 Mega piksel olarak gelecek ön kamera ise 16 Mega Piksel çift kamera ile geleceği açıklandı.

26 Ekim tarihinde yapılacak olmasından dolayı gelen bilgilerin doğru olduğu fakat ön kameranın sadece 12 Mega Piksel olabileceği açıklaması yapıldı. Yapılan bu açıklamalar ile artık Oppo kullanıcıları ile buluşmasına az bir gün kaldı demek oluyor.

Teknolojihaberim.net

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir