Kategoriler
Mobil

Nokia 8 Android 8.0 Oreo güncellemesi yapacak

Daha piyasalara yeni çıkmış olan Nokia 8 hakkındaki söylentiler ne durmak biliyor nede hız kesiyor. Yeni gelen haberler göre Nokia 8 yeni bir güncelleme daha alacağı gün yüzüne çıktı gelen haberlere göre Nokia 8 için Android 8.0 Oreo güncellemesi yapabileceği açıklandı. HMD Global ile yapılan anlaşma sonrası Android uygulamasına geçmesinden sonra yeni bir yüze büründü.

Mükemmel bir cihaz çıkaran firma  Nokia 8, modeli ile kullanıcıların çok büyük bir şekilde beğenisini toplamıştı. Özellikle de Snapdragon 835 yonga seti, 4 GB RAM ve 13 Megapiksellik dual kamerası ile büyük beğeni kazanmıştı Nokia şimdilerde ise hiç boş durmak istemiyor ve yazılım konusunda da diğer rakiplerine fark atmak için elinden geleni yapıyor.

Nokia hız kesmeden çalışmalara devam ediyor

Android işletim sistemine geçtikten sonra hızlı bir ivme kazanan Nokia, çıkarttığı Nokia modelleriyle tekrar telefon piyasasında lider konuma gelmek istiyor. Geçmişten tecrübesi olan Nokia liderlik koltuğuna oturduğunda zorluk çekmeyecektir.

Bu gün gelen bir habere ve görsele  göre  Nokia 8’in Android Oreo güncellemesini alacağı kesinleşti. Yapılan bu güncelleme ile Nokia 8’in 1.3 GB boyutunda bir güncelleme alacağı bu güncellemenin içinde ise  güvenlik güncellemeleri ve performans iyileştirmeleri de yer alıyor. fakat Nokia’nın her zaman yapmış olduğu şey ne zaman yapacağı konusu da ise her hangi bir açıklama yapılmadı yapılacak olan güncellemenin 2018 yılının başlarında olacağı tahmin ediliyor. Bizi takip etmeye devam edin.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir