Kategoriler
Mobil

Moto X4’ün Yeni Görüntüleri Ortaya Çıktı

Teknoloji devi olan Lenovo’nun alt markası Motorola’nın yakında piyasaya çıkarmaya hazırlandığı Moto X4 akıllı telefonu,hakkında birçok sızıntı ve söylentiler ortaya çıkmıştı. Bugün  ise internete sızdırılan yeni görüntüler, akıllı telefonun tasarımını gözler önüne seriyor.

Cihazın Teknik özelliklerine gelirsek Motorola Moto X4‘ün Qualcomm Snapdragon 630 yonga seti ve 5.2 inç 1080p full ekrana ile geleceği açıklandı. Moto X4 ayrıca, 12 Mega Piksel ve 8 Mega Piksel ultra geniş açılı sensörden oluşan çift arka kamera ile geleceği ayrıca telefonun ön kamerası ise 4K video kaydı yeteneğine sahip ve 16 Mega Piksel sensörle gelecek.

İki farklı model hazırlandı

Motorola Moto X4, farklı ülkeler için hazırlanan iki farklı bellek ile geleceği açıklandı. Buna göre, Avrupa, Kuzey Amerika ve Latin Amerika ülkeleri için 3GB RAM  32GB dahili depolama alanı. Asya  bölgesinde ise 4GB RAM / 64GB dahili depolama alanı versiyonları satışa sunulacağı açıklandı.

148.35 x 73.4 x 7.99 mm olan 163 gram ağırlığında olan Moto X4’ün Turbo Charge destekli ve batarya olarak ise 3.000 mAh  güç alması bekleniyor. Moto X4 akıllı telefonun su ve toz direnci için de dayanıklı olduğu gelen bilgiler arasında. Bizi takip etmeye devam edin

THN – teknolojihaberim.net

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir