Kategoriler
Mobil

LG V30’un Plus modeli yolda

Hız kesmeden çalışmalara devam eden LG LG V30’un Plus modeli için için çalışmalara başladı. Üst düzeyde çıkacak olan telefonun öne çıkan özellikleri belli oldu.

LG G6 için Plus ve Pro versiyonlarından sonra ise LG V30 için de özel bir modelin gelmesi gündeme oturdu. Gelen haberlere göre firmanın memleketi olan Güney Kore için özel bir LG V30 versiyonu hazırladığı gelen bilgiler arasında yer alıyor.

LG V30 Plus özellikleri

LG V30 Plus adındaki versiyon temelde aynı donanım ve özellik olarak içerirken bazı küçük değişikliklerle biraz daha iyi bir cihaz olma yolunda olacak. LG V30 modelinin şimdiye kadar ortaya çıkan özellikleri ise 6 inçlik 2880 1440 piksel çözünürlüğünde OLED ekran, Snapdragon 835 yonga seti, çift arka kamera, batarya 3200mAh kapasiteli, 6 GB RAM, 64 GB depolama kapasitesi olacağı, Ayrıca LG V30’un kamerası önemli yeniliklerle geliyor.

LG V30 Plus versiyonunda bu özelliklere ek olarak 128 GB depolama kapasitesi ve Hi-Fi ses teknolojisinin olabileceği belirtiliyor. LG G6 modelinin Asya versiyonunda ise benzer bir ses teknolojisi artı olarak sunulmuştu. Bu arada LG V30 modelinde Amerika pazarına özel olarak kablosuz şarj desteğinin olacağı da gelen bilgiler arasında Elbette bu farklılıklar fiyatı da yükseltiyor. LG V30 için 700 dolar fiyat etiketi beklenirken LG V30 Plus ise 875 dolar civarında olacak. 31 Ağustos tarihinde tanıtılacak olan ürün ise  Eylül ayının son haftalarında piyasalarda olması düşünülüyor.

THN – teknolojihaberim.net

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir