Kategoriler
Mobil

Huawei katlanabilir Cihaz Çıkarma hazırlığında

Artık Huawei‘de katlanabilir cihazlar kervanına girmeye hazırlanıyor. Geçen haftadaki yazımız da ZTE‘nın yerini katlanabilir cihaz çıkardığını ve Axom M olarak piyasalara çıkacağını söylemiştik. Şimdilerde ise Huawei Mate 10‘un ardından katlanabilir telefon üretmek için çalışmalara başladı.

Yeni katlanabilir cihazlar yolda

İnternete düşen bir habere göre önümüzdeki yıl içerisinde birden fazla firmanın katlanabilir telefon üreteceği Samsung‘un ise daha önceden söylentileri çıkan Galaxy X yakın bir zamanda duymamız mümkün.

2017 yılı çift kamera yılı olduğu için 2018 yılını ise katlanabilir cihaz yılı olacağı görülüyor. Huawei CEO’su olan Richard Yu, CNET‘e şirketin katlanabilir bir telefonun çalışma örneğinin olduğunu fakat çalışmaların halen devam ettiğini açıkladı.

ZTE kasım ayında katlanabilir cihazını çıkaracağı ve ardından ise bu işe daha iyi bir bakış açısı sağlayan Samsung’un ZTE gibi menteşeli çıkarıp çıkarmayacağı Huawei’nın ise nasıl bir katlanabilir bir cihaz çıkaracağı konusunda bir açıklama yapılmadı umudumuz ZTE gibi menteşeli bir cihaz çıkarmaması zaten Huawei ayrı iki ekrana sahip olduklarını bu işi ise daha güzel ve tam bir ekran olarak çıkarmak istedikleri oldu.

Teknolojihaberim.net

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir