Kategoriler
Mobil

Galaxy S9 hakkında ilk gelen bilgiler

Samsung‘un herkesin merakla beklediği en iyi amiral gemisi olan Galaxy S9 hakkındaki bilgiler ve haberler durmak bilmiyor.

Galaxy S9 şuana kadar hiç bir şirketin yapamadığı bir iş için kolları sıvadı ve ilk olarak yeni bir patent aldı alınan bu patent’tin ayrıntıları hakkında ise bir açıklama yapılmadı gelen bilgiler doğrultusunda ise Galaxy Note 8 ile ayni tasarım üzerinde olacağı açıklandı.

Galaxy S9’un çıkacak özellikleri

çıkan haberlere göre üst tarafta ahize ve sensörlerin yer alacağı alt tarafında ise her hangi bir çerçeve olmayacağı bu yeni çıkacak olan cihazında ise kulaklık girişi olmayacağı çıkan haberler arasında Apple ise bu konuda yapmak istemiş fakat bir türlü yapamamıştı.

Samsung ise bu işe gerçekten adapte olmuşlar gibi görünüyor. Samsung ise Apple’ın yapmış olduğu Face ID’ye karşılık olarak 3 boyutlu yüz tanıma özelliğini getiriyor. ayrıca cihaz üzerinde parmak izi okuyucu olacağı.

Galaxy S9’da kamera ve diğer özellikler

Galaxy S9’un kamera özellikleri ise arka kamera 16 Mega Piksel çift  kamera olacağı ön kamera ise 12 Mega Piksel çift kamera ile gelecek ayrıca suya ve toza karşı dayanıklı olacağı ekran büyüklüğü ise 6.2 cihazın kalınlığı ise 8.1 mm kalınlığında olacağı gelen bilgileri sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz. Teknolojihaberim.net

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir