Kategoriler
Mobil

Galaxy A7 servis edildi!

Samsung A serisi geleneğini devam ettiriyor. İnternete sızan Galaxy A7 2018 modeli ile alakalı yeni bilgiler ortaya çıktı. A7 bu zaman kadar çıkan serinin en büyük modeli olarak dikkatleri üzerine çekiyor. Bu zamana kadar çeşitli sızıntılarla dile getirdiğimiz yeni A7 modeli ile alakalı yeni bilgiler içeriyor.

Galaxy A7 2018 6 GB RAM ile gelecek!

Elimize ulaşan bilgilere göre yeni A7 2018 modeli bünyesinde Exynos 7885 işlemci bulunduracak.  bu işlemcinin arkasında Mali-G71 GPU‘su kullanılıyor. 14 nm ile üretilen bu işlemci sekiz çekirdekli olarak güclendirilmiş durumda. Sağlam bir şekilde kullanıcyla buluşmayı amaçlayan telefon bünyesinde 6 GB RAM barındırıyor.

Yukarıda ki resimde görmüş olduğunuz gibi GeekBench testinde oldukça başarılı görünen cihaz, çoklu çekirdek performansında ise 4172 puan alırken tekli çekirdek performansında ise 1490 skor alıyor.

Teknik özellikleri hakkında pek bir bilgi bulunmasa da ekranda ki modelin görsellerine baktığımızda diğer A serisine nazaran tasarım konusunda iyileştirmelere gittiğini görebiliyoruz ancak yakın zaman içerisinde çıkmış olan Galaxy ailesinin S8 ve Note 8 üyelerine baktığımızda onlara göre biraz daha kalın bir yapıya sahip olduğunu görmekteyiz.

Cihazın yüzeyinin alüminyum malzeme mi kullanılmış yoksa metal malzeme mi kullanılmış net olarak görünmüyor. İlerleyen zamanlarda cihaz hakkında daha fazla bilgi vereceğiz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir