Kategoriler
Mobil

Esneyebilen ekran ile Samsung geliyor

Esneyebilen ekran ile Samsung geliyor.. Samsung yeni bir atılım sinyalleri veriyor. Esneyebilen ekran mı geliyor.

Samsung mobil dünyasında hızla çalışmaya devam ediyor. Teknolojinin öncü firmalarından olan Samsung yeni bir ekran modeli ile adından şimdiden söz ettirmeye başladı. Samsung önümüzdeki yıllar için şimdi de esneyebilen ekran için çalışmaların sinyallerini veriyor. Önümüzdeki bir kaç yıl içerisinde aktif olarak kullanıma çıkacağı varsayılan bu esneyebilen ekran şimdiden kullanıcıların odak noktası oldu ve bir çok söylem oluşmaya başladı bile.

Samsung’tan müthiş özellikli dokunmatik ekran!

Esneyebilen ekran ilk defa Los Angeles de yapılan bir etkinlik ile duyuruldu. Bu ekran için fazla bir ayrıntıya vakıf değiliz ancak Samsung yetkilileri tarafından yapılan açıklamaya göre esneyebilen dokunma tik ekran Düşük Sıcaklıkta Polikristal Silikon ( LTPS ) adlı bir teknolojiye dayanıyor. Bu teknoloji ile esnerken bozulan görüntü pikselleri kendisini  tamamlanıyor. Ekranda 12 milimetreye kadar oluşan çıkıntı sayesinde normal gözüken ekran bir anda kullanıcıyı şoke ediyor ve olayı farklı bir boyuta taşıyor.

Samsung Esneyebilen AMOLED Dokunmatik Ekran

Dinamik Esneyebilen AMOLED Ekran Samsung mühendisleri tarafından ilk çalışma olmasına rağmen heyecan verici. Çünkü telefon olayının dışında dokunma tik esneyebilen telefon ile cebinizde bir tablet taşıyormuş gibi işlevlerinizi kolaylıkla halletme imkanı sunabilir. Şimdilerde bu yeni tasarım ile bir çok söylem var ama bunların ne kadarı gerçeği yansıtacak bunu da ilerleyen zamanda görme imkanımız olacak.

Samsung dokunma tik esneyebilen ekran ile yeni bir dönemin sinyallerini şimdiden vermiş durumda. Bu konuda Apple için de aynı şeyleri söylemek şuan için mümkün olmuyor. Umarız bu iki dev şirket çok daha yenilikçi ve rekabetçi teknolojik yenilikler ile kullanıcılarını memnun etmeye devam ederler.

Samsung’un bu yeni dokunmatik esneybilen ekranı için siz neler düşünüyorsunuz..

THN – teknolojihaberim.net

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir