Kategoriler
Mobil

100 Dolar daha uygun yeni iPhone X modeli

Yüksek fiyat politikası gereği Çin pazarında Huawei karşısında eriyen Apple, uygun fiyatlı iphone X modeli çıkartma peşinde. Çin basınında ki yayınlanan haberlere göre Lisbon ve Hangzhou adında 2 adet model çıkaracağı yönünde.  iPhone X özelleriklerini taşıyan her iki cihazda  iPhone X’e göre daha uygun fiyata satılacak.

iPhone X Çin’e özel atılım

Şu an için bahsi geçen modellerin neden uygun olacağına dair yada cihazın özelliklerine dair bir bilgi yer almıyor. Çin merkezli Macotakara tarafından yapılan habere göre cihazın diğer modelden daha uygun olacağı yönünde. Özellikle uygun olan modellerde Face IDTrueDepth kamera ve OLED ekran ile gelmesi tahmin ediliyor.

Çin pazarında büyük bir yenilgiye uğrayan Apple bu sayede en büyük rakibi olan Huawei ile arasında Oppo dominesi bulunan şirket, eski kaybettiği koltuğu almanın peşinde. Çıkarmış olduğu cihazların yüksek fiyatı yüzünden herkesin sahip olamadığı Apple ürünleri 2018 yılı içerisinde Çin pazarında neler yapacak merak konusu oldu.  Apple Şuan için Çin’De %17,7 pazar payına sahip.

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir