Kategoriler
İnternet

Netflix kullanıcılarına DVD kiralama olanağı başlıyor

Son dönemlerde ülkemizde çok sık reklam vermeye başlayan Netflix kullanıcılarına yeni bir hizmet sunmak için hazırlıklara başladı. Netflix DVD kiralama dönemine yeniden bir giriş yapuyor.

Son günlerde ülkemize yönelik reklamlarıyla dikkatleri üzerine çekenNetflix yeni bir hizmeti daha kullanıcılarıyla buluşturuyor. Platform üzerinden artık fiziksel medya ile film kiralamanın mümkün olacağı açıklandı.

Netflix eski günlere dönüş yapmak ister gibi 80’li yıllarda VHS 90 yıllarda CD 2000 yıllarda ise DVD vardı şu dönemde ise artık onlara gerek kalmadan oturduğumuz yerden daha kolay bir şekilde internet’ten yada 4K LD televizyonlardan istediklerini izleme olanağına sahip.

Netflix Ne Yapmak İstiyor

Neftlix kendi vermiş olduğu bir karar ile yeniden eski günlere yani DVD günlerine dönme sinyallerini vermeye başladı bu işlemi ise çok kolay bir şekilde yapma imkanı sağlıyor sadece  Android uygulaması olan Google Play Store DVD. com’a üye olmanız ve bu uygulamayı indirmeniz yeterli oluyor ve binlerce film arasından istediğiniz filmleri seçip kapınıza kadar getiriliyor. DVD. com tarafından yapılan açıklamada ise kendilerinin müşeteri çekmek amaçlı olmadıklarını ilk olarak Neftlix tarafından kendilerine geldikleri açıklamasın yaptı. sizler için üzücü bir olay olabilir henüz Ülkemizde bu uygulama kullanılmamakta fakat en kısa sürede bu uygulamanın da ülkemizde olacak.

Teknolojihaberim.net

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir