Kategoriler
İnceleme

Fatih Terim Döneminin En Kötü Lig Başlangıcı Yapıldı

Haftalar ilerledikçe istatistikler yenilenmeye devam ediyor. Geçmiş yıllar ile yapılan karılaştırmalara adından söz ettiriyor. Fatih Terim’in Galatasaray başında olduğu önceki sezonlar ile bu yıl kıyaslandı. Gelinen noktaya kadar toplanmış olan puanlara bakıldığı zaman en kötü sezonun olduğu açık bir şekilde görüldü. 15. Haftalar tamamlandığında bu 24 puanla en kötüsü yaşandı. Terim dönemindeki bu kötü gidişe dur denememişken, kalan maçlarda bu durumun nasıl seyredeceği de büyük bir soru işareti olarak kaşımıza çıkmaya devam ediyor. Takımları bekleyen oldukça kritik bir süreç var. Performanslar ile durumu üst düzeye getirmeye çalışıyorlar. Betpas sayesinde avantajlı olacağınız birçok konu var.

Galatasaray Bir An Önce Lige Tutunmak İstiyor

Performansı ile oldukça kötü günlerden geçen ve sıklıkla eleştiri alan takımın gelecek süreçteki performansı da merak ediliyor. Bundan daha önemlisi ise Ankaragücü takımın son dakika attığı gollerle yaşanan travmanın nasıl giderileceği de merak ediliyor. Kalan haftalarda taraftarın desteğini azaltması bekleniyor. Kısa bir süre içinde oynanacak olan Türkiye Kupası maçı da belirleyici rollerden bir tanesini oynayacak. Bu durumda zor bir geri dönüşe daha imza atmak zorundalar. Yakalanacak çıkışın başlangıç maçı olarak görülen Ankaragücü büyük hüsrana neden oldu. Ara transfer dönemi başlamadan köklü bir değişimin gerçekleşmesine zor gözüyle bakılıyor. Betpas kalitesi aradığınız fırsatlara ulaşımı mümkün kılıyor.

Gözler Şimdi Türkiye Kupası Maçına Çevril

Takım olarak kötü gidişe bu son verilmek isteniyor. Ancak oyuncuların düşük performansı buna izin vermiyor. Aynı şekilde formsuz olan teknik heyetin durumu da beraberinde iyi sonuçları getirmiyor. Salı günü oynanacak olan Tuzlaspor karşılaşması da bu anlamda endişeleri artırdı. Turun ilk maçında yine iç sahada şok bir mağlubiyet alındı. Bu nedenle farklı bir galibiyet almak zorundalar. Bunu yapabilecek güce sahip olmalarına rağmen form durumları bunu başarabileceklerini göstermiyor. Sahada nasıl bir takımın olacağı ve şok etkisinden çıkıp, çıkmadığı da en çok konuşulanlar arasındaki yerini alacak.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir