Kategoriler
İnceleme

Çaykur Rizesporlu Selim Ay’dan Açıklama

 

Türkiye Süper Lig takımlarından Çaykur Rizespor’un savunma oyuncusu Selim Ay, mücadeleci bir yapısı olduğunu belirterek “Terimin son damlasına kadar mücadele edeceğim” dedi

Tecrübeli stoper oyuncu Selim Ay, Mehmet Cengiz Tesisleri’nde gazetecilere, uzun seneler İttifak Holding Konyaspor’da görev yaptıktan sonra Rize’ye geldiğini ve hiç yabancılık çekmediğini söyledi.

Yeni Başlayanlar İçin Bahis Oyunları

onwinTakım arkadaşlarının kendine sahip çıktığını dile getiren Selim, “Fenerbahçe maçında sahada da yabancılık çekmedim. Sanki uzun senelerdır Rizespor’da oynuyor gibi hissettim. Buraya güzel hedeflerle geldim. İnşallah bu güzel kulübü güzel hedeflere taşıyacağımızdan hiçbir şüphem yok.” ifadelerini kullandı.

bahigo Selim Ay, futbolda bazen yakalanacak havanın takımları yukarı taşıyabildiğine işaret ederek, sözlerini şöyle sürdürdü:

tipobet “Fenerbahçe maçında da iyi bir havamız vardı. Kaybetmemize rağmen iyi oynadık. Maçtaki hakem hatalarına girmeye gerek yok. Uzun seneler ne kadar konuşursanız konuşun, hiçbir şey değişmedi. Ben takımdaki umudu gördüm. Ben de terimin son damlasına kadar mücadele edeceğim. Bunu Rizespor camiasına söz veriyorum. Benim yapımda mücadele var. Pes etmek asla yok.”

Süper Ligin oldukça uzun süreceğine, fizik olarak hazır olmalarına rağmen mental yorgunluk olabileceğine dikkat çeken Selim, herkezin bir biçimde yaşanan gelişmelerden dolayı hasar aldığını, bilinci yüksek takımların başarılı olacağını kaydetti.

Süper Lig’in 2. maçında karşılaşılacak olan Kasımpaşa maçına iyi hazırlandıklarını belirten 29 yaşındaki stoper, “İyi bir takımız. Öz güveni olan bir takımız. İnşallah ilk deplasmanda ilk galibiyetimizi alıp yolumuza devam edeceğiz.” ifadesini kullandı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir