Kategoriler
İnceleme

2018 BMW M8 Coupe Modelinin İlk Görseli Yayınlandı

2018 BMW M8 Coupe Modeli ile tanışmaya hazır olun Alman otomobil markası BMW, son yayınladığı Coupe modelinin görüntüleriyle gündeme bomba gibi düştü. 2018 yılından itibaren 3 yıl boyunca farklı versiyonlarla kademeli olarak üretilecek olan BMW M8 serisine dair ilk ipuçları bu fotoğraflarla geldi…

2018 BMW M8 Coupe

M8 serisinin Coupe versiyonuna ait görüntüleri BMW tutkunlarında büyük yankı uyandıracak nitelikte… Daha önce M8 serisinden Convertible ve şimdi de Coupe modellerin yarı kapalı görselleri sızdırılmıştı. 2018’e az zaman kala, gelecek senenin fatihi otomobiller yavaş yavaş yayınlanmaya başlıyor.

Her markanın yaptığı gibi BMW de eski klasiklerinin çizgisinden yola çıkmış. 1988 ve 1999 arasında ürettiği tepe binek otomobil modellerini tekrar hayata kavuşturması bekleniyor. 2018’in ilk M8 Coupe modelinden küçük de olsa bir detay yakalamak mümkün.

BMW M8 serisinin 2018 modellerini bu yıl 26 Mayıs 2017 tarihindeki bir etkinlikte tanıtacak. Tanıtıma az bir süre kala, Coupe versiyonundan gelen fotoğraflar sevindirdi. İlk çıkacak model Coupe versiyonu olacak. Lüks ve spor otomobil konseptinde hazırlanan Coupe otomobilin yan profilde ışıklandırma detayları göze çarpıyor. Şirketin CEO’su Krüger de, aracın özel parçalardan oluştuğunun altını çizdi.

Krüger, BMW M8 Coupe aracının serinin lideri olabileceğini açıkladı. Gelecek yıl satışa çıkacak modelin iddialı olduğunu belirtti. Otomobilin fiyatına dair kesin bilgi gelmedi ancak Coupe serisinin 150 ila 165 bin Euro arasında olması bekleniyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir