Kategoriler
Genel

Yaka İsimliği Nedir ve Model Çeşitleri Nelerdir?

Özellikle iş yaşamında, kurumsal alanlarda veya devlet kurumlarında çok kez karşılaşabileceğiniz çalışanların yakalarında bulunan yaka isimliği, kullanım alanına göre pek çok amaca hizmet eder. Birbirinden farklı modellerde ve boyutlarda bulunan yaka isimlikler, karşıdaki kişiyi bilgilendirme amacıyla tercih edilmektedir. Aynı zamanda plaza ve kurumsal firmalarda giriş- çıkış işlemlerinde de güvenlik amacıyla teyit etmek için yaka isimlikler yaygın şekilde kullanılır.

 

Her meslek grubunun kullanabileceği şekilde pek çok yaka isimlikler üretilir ve kıyafetlerde yakalara takılarak kullanım sağlanabilir. Yakaya takılması için iğneli şekilde geçirildiği gibi aynı şekilde isterseniz boyunda iple asılacak şekilde de tercih edildiğini bilmekteyiz.

 

Kişiye özel yaptırılan yaka kartı noktasında kişinin ismi ve soyadı dışında kişinin fotoğrafı ve yetkili olduğu alana ait birim, yetki alanı da belirtilir. Bu şekilde daha yetkin şekilde karşıdaki insana bilgi veren yaka kartlar, kişilerin iş süreçlerinde zorunlu olarak kullanmaları istenir ve beklenir.

 

Yaka kartlarının özellikler iğne ile kıyafete geçirilerek kullanılması ve iğneli modellerle birlikte de duruma göre ipli yaka kartlarının da tercih edilmesidir. İpli yaka isimlikler genellikle kişinin adı, soyadı ve fotoğrafını kullanarak kişiye özel hazırlanırken güvenlik görevlilerinin kolayca ayırt edecekleri şekilde de güvenli ortamı yaratmak için yaka kartlarının kullanıldığı gözlenir.

 

Kurumsal Firmalara Özel Yaka Kartı Yaptırın

 

Birbirinden farklı kurumsal firmalar renk ve kendi logolarına uygun şekilde çalışanları ile müşterileri arasındaki güçlü bağı profesyonel bir imaj üzerine kurmaları için bu yaka isimlik gereklidir. Gelen müşteri ziyaretçisi durumunda yaka isimliği olan personel tarafından daha güvenli ve rahat hitap edeceği şekilde imkân sağlanmış olur.

 

Yaka kartlarının kişiye özel hazırlandığı gibi ofis ortamında ziyaretçiler için de hazırlanması, verilmesi mümkündür. Ziyaretçi ismi yer alan bu yaka kartlarında güvenlik sebebiyle giriş çıkış kontrolü, ziyaretçinin ziyaret edeceği odalarda kapıların açılması vb. Süreçler için bu kartlar önem kazanmaktadır. Bu nedenle de günümüzde bunların hem manyetik şekilde yapılması hem de klasik kart şeklinde hazırlanması da mümkün olmaktadır. Son yıllarda birçok firmadan bu alanda hizmet alabilir ve faydalanabilirsiniz. Bu alanda istanbulplaket.com ile de iletişime geçebilir, her zaman en iyi şekilde hizmet satın alabilirsiniz.

 

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir