Kategoriler
Genel

Windows 10 Pro Vs. Windows 10 Enterprise; Hangisi daha iyi?

Windows 10 Pro ve Windows 10 Enterprise arasında son seçimi yapmaya gelince, her zaman bir tartışma olacaktır. Bu soruyu cevaplamak için, Fiyatlandırma, Lisanslama ve Özellikler açısından ikisi arasındaki nitty-cesur ayrıntılara biraz daha bakmamız gerekiyor.
Windows 10 Pro ile Windows 10 Enterprise arasındaki en büyük fark, aldığınız lisans türüdür. Windows 10 Pro, lisans için bir kerelik ücret ödediğiniz ve lisansa sonsuza kadar sahip olduğunuz geleneksel lisanslama modelini izler.
Windows 10 Enterprise, bir Hizmet olarak İşletim Sistemi lisansıdır. Bu, ister E3 ister E5 olsun, seçtiğiniz sürüme bağlı olarak, lisans için küçük bir aylık ücret ödediğiniz anlamına gelir. Windows 10 Enterprise ile istediğiniz zaman ölçeği küçültebilir veya büyütebilirsiniz, böylece yalnızca o anda ihtiyacınız olan lisans için ödeme yaparsınız.

Eğer sizde daha güvenli ve hızlı bilgisayar kullanmak istiyorsanız Windows 10 Pro Professional satın alabilirsiniz

Özellikleri
Özellikler açısından, Windows 10 genel olarak önceki sürümlerinden oldukça büyük bir adım atıyor. Başlangıç ??Ekranını geri getirir ve Cortana dijital asistan ve Edge tarayıcısı gibi bazı harika yeni özellikler ekler. 

Windows 10 Pro, aşağıdaki gibi çeşitli iş özellikleriyle birlikte gelir;
Windows bilgi koruması
Bit dolabı
Grup ilkesi
İşletmeler için Windows Mağazası
Atanmış Erişim
Dinamik Temel Hazırlık
İşletmeler için Windows Update
Paylaşılan bilgisayar yapılandırması
Etki Alanına Katılma
Uzak Masaüstü
İstemci Hyper-V

Eğer sizde daha güvenli ve hızlı bilgisayar kullanmak istiyorsanız windows 10 satın al key

Windows 10 Enterprise için, Windows 10 Pro’nun tüm özelliklerinin yanı sıra, aşağıdakiler dahil olmak üzere temelde güvenlik etrafında dönen birkaç özellik daha içerir ;
Cihaz Koruması
Kimlik Bilgisi Koruması
Uygulama kilitleyici
Microsoft Uygulama Sanallaştırma
Microsoft Kullanıcı Ortamı Sanallaştırma
Windows Analizi
Uzun Süreli Hizmet Şubesi
Windows 10’un hangi sürümünün sizin için en iyisi olduğunu değerlendirmek söz konusu olduğunda, doğru bir cevap yoktur. Her şey, özel iş ihtiyaçlarınıza ve bütçenize bağlıdır. Daha fazla ekstra özellik istiyorsanız ve bütçeniz varsa, Windows 10 Enterprise’ı öneririz. Daha fazla ödeyecek olsanız da, Windows 10 Pro’ya göre bir üstünlüğü olduğu sonucuna açıkça varabiliriz.

Eğer sizde daha güvenli ve hızlı bilgisayar kullanmak istiyorsanız windows 10 satın al ucuz kullanabilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir