Kategoriler
Genel

Windows 10 Nasıl Etkinleştirilir?

 

Dünyanın en fazla kullanılan işletim sistemi Windows 10’dur. Yeni nesil özellikleri ile bilgisayar kullanımında iyi bir kullanıcı deneyimi sunar. Birçok bilgisayar kullanıcısı Windows 10’u nasıl etkinleştireceğini öğrenmek istiyor. Windows 10 etkinleştirme işlemi oldukça basit bir şekilde yapılabiliyor. Bunu yapmanın iki yöntemi vardır. Dijital lisans ya da ürün anahtarı kullanarak Windows 10 etkinleştirme işlemi yapılabilir.

Bu doğrultuda bütün bilgisayarlarda Windows 10 özelliklerine tam anlamıyla erişim sağlanabilir. Lisans etkinleştirme işlemi için eğer bilgisayar Freedos ise ilk olarak satın alım yapılması gerekir. Faikbas sitesinden Windows 10’un nasıl etkinleştirileceğini daha detaylı bir şekilde öğrenmek mümkündür. Site üzerinde etkinleştirme aşamaları öğrenilebilir.

İnstagram Gizli Hesapları Görme

 

İnstagram üzerinde bulunan hesaplar hem gizli hem de açık olabilir. Gizli hesapları görmek için hesabın takip edilmesi gerekir. Ancak takip edilmiyor ise farklı yöntemler uygulanabilir. Bu yöntemlerden birisi çeşitli uygulamaları kullanmaktır. Uygulamalardan birini indirerek istenilen hesap görüntülenebilir.

Aynı zamanda bestwhozi’yi kullanarak da İnstagram gizlilik hesap görme mümkündür. Hem site hem de uygulama üzerinden gerekli işlemlerin yapılması ile kolay bir şekilde gizli hesabın gönderilerine erişim sağlanabilir. Belirtmek gerekir ki bu işlem sadece görüntüleme imkânı verir.

Bestwhozi Kullanmak

 

Sosyal medya platformlarından birisi olan Instagram için farklı işlemler yapılabilir. Bestwhozi ile gizli İnstagram hesapları görüntülenebilir. Aynı zamanda istenilen video ve fotoğrafların indirilmesi de mümkündür. Faikbas sitesi üzerinden bütün bu konular hakkında bilgi edinilebilir ve nasıl işlem yapılacağı öğrenilebilir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir