Kategoriler
Genel

Tuğçe Kandemir Kimdir? Asıl Mesleği Nedir? Kaç Yaşındadır

Bir anda yıldızı parlayan ve milyonlarca hayrana sahip olmayı başaran Tuğçe Kandemir, alışılanın dışındaki tarzıyla oldukça büyük beğeni toplamaktadır. Peki Tuğçe Kandemir Kimdir? Asıl Mesleği Nedir? Kaç Yaşındadır?

 Bir anda parlayan ve milyonlarca kişiye ulaşmayı başaran Tuğçe Kandemir, müzik kariyerinde şöhret basamaklarını hala tırmanmaya devam ediyor ve her geçen gün binlerce abone sahibi oluyor. Peki Tuğçe Kandemir Kimdir? Nerelidir? Kaç Yaşındadır? İşte detaylar..

Bu Benim Öyküm adlı şarkısıyla en çok dinlenenler arasında girmeyi başaran Tuğçe Kandemir kimdir? İşte şarkıcıyla ilgili detaylar. Yeni çıkardığı şarkısı ile kısa süre içerisinde en çok dinlenenler listesine girmeyi başaran Tuğçe Kandemir kimdir hayatıyla da merak edilmeye başlandı. Tuğçe Kandemir aslen Mersinli olan sanatçı şuan 23 yaşında ve oğlak burcudur.

 Tuğçe Kandemir, Mersin Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı bölümünde son sınıf öğrencisidir.  1 ocak 1996 yılında Mersinde dünyaya gelen Tuğçe Kandemir’in yaşı 23’dir. Tuğçe Kandemir’in Mersinli olduğu bilinmekte. Özel bir okulda stajyer öğretmenlik yapan şarkıcı, seslendirdiği bütün şarkıların sözlerini kendi kaleme aldı

Diskografi: https://mp3kulisi.com/sarkici/Tugce-Kandemir

Bu Benim Öyküm adlı şarkısıyla en çok dinlenenler arasında girmeyi başaran Tuğçe Kandemir kimdir? İşte şarkıcıyla ilgili detaylar.

Bu Benim Öyküm (2018)

Aşkın’ın Şarkıları

Bu Sabah (2019)

Akşam Güneşi (2018 Single)

Yanlış (2018)

Tuğçe Kandemir’in Türkiye’de  tanınması Bu Benim Öyküm adlı şarkı ile gerçekleşti. Söylediği bu şarkı ile birlikte kısa süre içerisinde merak edilen şarkıcı, ilk şarkısını da 2018 yılında çıkardı. Tek şarkı ile piyasaya giriş yapan ünlü ismin şu an kadar neler yaptığı çok fazla bilinmezken, hayatıyla ilgili çok az bilgi mevcut.

Eğitimini edebiyat üzerine alan ve edebiyat öğretmeni olan Tuğçe Kandemir, daha önce Açıldı Kapılar, Elveda, Sonbahar ve İyi Ki Doğdun Angaralı şarkılarını seslendirmişti.

Kaynak: Mp3 indir

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir