Kategoriler
Genel

Ticari Mesajlar İçin Tanınan Süre 3 Ay Uzatıldı!

Elektronik ileti alanında artan şikayetler nedeniyle, süreçle ilgili ticaret bakanlığının sistem üzerinden incelemeler başlatmasına yönelik çalışmalar gerçekleşmiştir. Ticari mesajlar için tanınan süre 3 ay uzatıldı! 1 Aralık 2020’ye kadar mesaj onaylarının İYS üzerinden aktarılması uygun görülecektir. Resmi gazete onaylı bilgilendirmenin 1 Eylül’de dolacağı üzerine sürecin uzatılması uygun görüldü.

İYS Onaylarının Sisteme Yüklenmesi Koşullu

16 Ocak 2021’e kadar geçerli olarak süreçte, öncellikle İYS tarafından alıcıların onaylarının sisteme yüklenmesi koşulu uygun görülmektedir. Ticari elektronik ileti onaylarının İYS üzerinden yüklenmesi sonucunda 6 aya kadar uzatılması da mümkün olacaktır.

Ticari iletişim ve ticari elektronik iletileri resmi gazete üzerinden yayınlanan bilgiler doğrultusunda sürecin bu şekilde ilerleyeceğini 2021’in ocak ayında yeni bir erteleme olma ihtimalinin de olacağını bildirdi. İYS ürün, hizmet ve tanıtım amaçlı kullanılmakta olan bir kanal olarak, hem sürecin kontrollü ilerlemesini sağlayan bir sistem hem de yasal olarak kullanım imkanı bulunabilen bir alan olarak çalışmalarına devam edecektir.

Gelen Onay Mesajlarını İYS’ye Yükleyin!

Ticari mesajlar için tanınan süre 3 ay uzatıldı! Aynı zamanda süreçle ilgili gelen onay mesajlarının sisteme yüklenmesiyle birlikte 6 aya kadar uzatma hakkının olabileceği İçerik yönetim sistemi, kullanıcıların olası cezalardan da korunmasını sağlayacak şekilde işlemektedir. İzinlerinizi yöneterek, mevzuata uygun gönderim yaparak ve otomatik İYS yüklemelerine izin vererek kullanabilirsiniz.

%100 API entegrasyonu üzerinden izin almadığınız numaraların da SMS gönderme işlemini otomatik engelleme özelliğine sahip olan özelliği ile kısa zamanda sürecin Ticaret bakanlığı onaylı şekilde ilerlemesini sağlayabilirsiniz. Cezasız ve kusursuz bir sistem olarak, kısa zamanda entegrasyonu sağlayacaktır.

İYS24 Güvenli İleti Sistemi

İYS24 güvenli ileti sistemi olarak, İYS üzerinde bulunan veri tabanının kontrollü ilerlemesini sağlayacaktır. Bu sistem üzerinden profesyonel bir işleyiş sağlayacak olan program, izinli veri taban kullanımında kusursuz çalışmaktadır. Hedef kitleye yönlenme ve düşük maliyetli tanıtım, hizmet ve ürün işlemlerinin yapılmasını sağlamaktadır. Üye olarak bu sistemin avantajlarından yararlanabilir, İYS24’ü tercih ederek, sürecin kontrollü işlemesini sağlayabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir