Kategoriler
Genel

Teknoloji ile birlikte değişen Evden Eve Nakliyat sistemi

Şehirlerarası taşımacılık hizmeti veren İstanbul evden eve nakliyat firması, sektörün liderliğini üstlenmektedir. Ev ve işyerlerinde bulunan tüm eşyalar sıfır hata ile istenilen şehirlere ulaştırılmaktadır. Ayrıca teknolojik bir alt yapıya sahip olan firmamız şirket taşıma, ofis taşıma gibi kurumsal alanlarda da faaliyet göstermektedir. Tüm eşyalar 4 kat olacak bir şekilde paketlendikten sonra binadan dışarı çıkarılmaktadır. istanbul evden eve nakliyat Ankara’dan İstanbul’a, Erzincan’a ve Kütahya’ya düzenli olarak sevkiyatlar gerçekleştirmektedir. Bünyemiz de bulunan asansör sistemleri sayesinde yüksek katlı binalar bile kısa bir süre içerisinde boşaltılmaktadır. Firmamız mobilyalar, beyaz eşyalar, avizeler ve diğer istanbul escort tüm eşyalar için montaj desteği de sağlamaktadır. Bu destek sayesinde müşterilerimiz zahmetsiz bir hizmet alabilmektedir.
istanbul Nakliyat Şirketleri
istanbul nakliyat şirketi, ülkemizin tüm illerine evden eve taşımacılık, parça eşya taşımacılığı ve komple yük taşımacılığı hizmeti vermektedir. Alanında profesyonel olan personellerimiz, tüm eşyaları sistematik bir şekilde araçlara yerleştirmektedir. Tüm eşyalar anlaşmalı olduğumuz sigorta acenteleri tarafından kaskolanmaktadır. istanbul nakliyat şirketleri, ağır yükler içinde taşımacılık desteği sağlamaktadır. 5+1 gibi büyük daireler bile tek bir araç ile pratik bir şekilde taşınmaktadır. Taşıma işlemleri sadece K3 belgesine sahip olan araçlar ile gerçekleştirilmektedir. istanbul evden eve nakliyat şirketi, parça eşyaları istenilen adreslerden almakta ve yine istenilen adreslere kadar götürmektedir. Müşterilerimize taşıma süreci hakkında detaylı bilgilerde verilmektedir.
istanbul Evden Eve Nakliyat Firmaları
istanbul evden eve nakliyat firmaları, Türkiye geneli bir hizmet anlayışına sahiptir. Aynı zamanda tüm hizmetler makul rakamlar ile verilmektedir. istanbul’in tüm köy ve semtlerine eksper desteği de sunulmaktadır. Firmamız evlerde yer alan eşyaların montajını, paketlenmesini ve sökümünü ücretsiz bir şekilde gerçekleştirmektedir. Ayrıca 1+1 gibi ufak daireler parça eşya taşıma hizmeti adı altında nakil edilmektedir. istanbul şehirlerarası evden eve nakliyat fiyatları ise güzergahın uzunluğuna göre değişkenlik göstermektedir. Firmamız Ankara ve İstanbul’a taşınacak olan eşyalar için ise yüzde 20 oranında indirimler gerçekleştirmektedir. Komisyonculuk yapılmadığı içinde istanbul evden eve nakliyat fiyatları oldukça düşük rakamlardan oluşmaktadır. Detaylı bilgi için firmamızı arayabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir