Kategoriler
Genel

Son Moda 2020 Damatlık Modelleri Wessi’de

Gelinlik gibi küçüklükten beri hayal kurulan, her sezon yeni modellerin çıktığı seçeneklerin olmadığı damatlık alışverişleri genelde düğün alışverişlerinin sonlarına doğru yapılmaktadır. Fakat düğün günü yalnızca gelin için değil damat için de oldukça önemli bir gün olmakta. Damatlık seçiminde de birçok faktörün etkili olduğunun unutulmaması gerekir. Gelinin tercih ettiği model, vücut tipi, düğün zamanı, mekanı ve konsepti büyük önem taşımaktadır.

 Damatlık Nasıl Seçilmelidir?

 Öncelikle damadın hazır mı yoksa özel dikim mi istediğine karar vermesi gerekir. Eğer iyi bir terzi bulunursa damatlığın kusursuz olması sağlanabilir. Ancak öte yandan kötü bir damatlık da olabilir. Ancak fit vücuda sahip olan biri Wessi’nin yeni sezon damatlık modellerinden mutlaka birini beğenecektir. Kusursuz dikimleri ve canlı kumaşları ile Wessi damatlık modelleri göze hitap ediyor. Öte yandan her vücut tipine uygun damatlık da bulunuyor. Vücut tipinden sonra damatlık seçiminde mekan ve mevsim de önemsenmeli. Çünkü renk, mekanın konsepti damatlığın görünüşünü çok değiştirecektir.

 Hangi Damatlık Modelleri Seçilmelidir?

 Damatlık modelleri arasında yeni katalogda bu sene desenli ve parlak kumaşların ön planda olduğu görülüyor. ayrıca neredeyse tüm damatlık modellerinde papyon şıklığı tamamlarken rugan parlak ayakkabılar da göz dolduruyor. Modeller arasında saten biyeli ve yelekli modeller ise damatların en çok tercih ettikleri arasında yer alıyor. Kış aylarında giyilecek olan damatlık için genellikle koyu renkler önerilirken yaz aylarında ise açık renkte damatlık modellerinin tercih edilmesi gerekiyor. Genellikle yaz aylarında da kumaşların daha ince seçilmesi gerekiyor.

 2020 Damatlık Modelleri ve Fiyatları

 Damatlık fiyatları gelinlik kadar olmasa da takım elbise fiyatlarından aşağı kalmıyor. Ancak Wessi’de her bütçeye uygun damatlık bulabilmek oldukça kolay görünüyor. Yeni sezon damatlık fiyatlarında oldukça büyük indirimler yapan Wessi 159 TL ile 700 TL arasında fiyat belirlemiş. Fiyatlar ise kumaşa, desene ve parça sayısına göre değişiyor. Damatların yaz aylarında en çok tercih ettikleri renkler beyaz ve az parçalı olurken, kış aylarında ise kalın kumaş, koyu renk ve yelekli modeller oldukça dikkatlerini çekiyor. Satın almak için tıklayınız: https://www.wessi.com/damatlik-smokin-modelleri

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir