Kategoriler
Genel

Şal Modelleri

Şal, özellikle de tesettür giyimi tercih eden kadınların en önemli aksesuarları arasında yer almaktadır. Hem tarzlarını yansıtan, hem de belirlemiş oldukları kombinleri tamamlayıcı unsura sahip şal modelleri, bin bir çeşit, bin bir renk ve desende tesettür giyim tercih edenlere sunulan bu aksesuarlar, özel bir yapıya sahip oldukları için, saç üzerinden kayma, buruşma gibi sorunları da söz konusu değildir.

Her Tarza Uygun Şal Modelleri

Gün içerisinde rahatlıkla kullanılabilen bu şal çeşitleri, kişinin tarzına ve ihtiyacına yönelik de ayrılmaktadır. Kimisi abiye giyimler için uygun olan bu şal çeşitleri, kimisi de gündelik hayat tarzına uygun olacak şekilde tasarlanmaktadır. İpek, keten ve pamuktan kumaşa sahip olan bu şallar, her mevsime de kullanılabilecek özeliklere sahip olacak şekilde tasarlanmaktadır.

Dantelli Şal Modelleri İle Şıklığınıza Şıklık Katın

Şık giyimi tercih eden tesettür giyinen kadınlar için, özellikle özel günlerde tercih edilebilecek dantellişal modelleri, büyük anlamda şıklık katan aksesuarlar arasında yer almaktadır. https://www.cloche.com.tr/sal-modelleri sayfasında çok sayıda ürünü bulabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir