Kategoriler
Genel

PUBG’de Ücretsiz Silah Kaplaması Nasıl Alınır?

Dünya’da büyük yankı yaratan yeni jenerasyon oyun PUBG, yenilikleriyle oyuncuları kendine bağlamaya devam ediyor. Gerek grafiklerinin kalitesi gerekse mobil versiyonunun olması ile oldukça yaygın bir şekilde oynanan bir oyun oldu. Kendi karakterinizi yaratarak tekli, ikili ya da dörtlü takım olarak oyunu oynayabilirsiniz. PUBG eğlence, klasik ve EVO modları ile size farklı seçenekler sunuyor.

Oluşturduğunuz karakterin istediğiniz gibi görünmesi ve çeşitli kıyafetlere sahip olmasını istediğinizi biliyoruz. Bu yazımızda size bunları edinmenin ücretsiz yollarından bahsedeceğiz.

Öncelikle bu ögeleri edinmenin en kolay yolu oyun içi satın alım yapmaktır. Oyun içi satın alımda edindiğiniz oyun para birimi olan UC ile oyunda “shop” bölümüne girip çeşitli ücretli sandıkları açmanız gerekiyor. Bu sandıkları açtığınızda size verilecek olan öge tamamen şansınıza bağlı. Hayalinizdeki silah kaplamasını da elde edebilirsiniz, daha önce elinizde olan sıradan pantolonu da. Ne kadar çok sandık açarsanız istediğiniz ögeye ulaşmanıza o kadar katkısı olacaktır.

Asıl merak edilen nokta bu kaplamaları ücretsiz elde etmek. Bu sandık kuponlarını belirli miktarda ücretsiz olarak alabilirsiniz. Bunun ilk yöntemi oyunda bulunan gümüş parçacıklar ile “shop” bölümüne girip kupon parçacığı satın almaktır. Her kupon için 20 gümüş parçacık ücret ödeyerek satın alabilirsiniz. Kupon parçacığı alımının günlük bir limiti de mevcuttur. Günlük 5 adetten fazla alım yapamazsınız. Her 10 kupon parçacığını birleştirdiğinizde size 1 adet kupon verir. bu kuponu “shop” bölümünde ilgili sandığa girerek ya da envanterden kuponun üzerine tıklayıp “kullan” diyerek kullanabilirsiniz.

Gümüş parçacık yönteminin dışında bir de “başarımlar” bölümünden edinebileceğiniz kuponlar mevcuttur. Oyunda sizin için belirlenen bir çok görev bulunmaktadır. Bu görevleri gerçekleştirdiğinizde oyun tarafından size kupon, BP, gümüş parçacığı, kıyafet gibi bir çok hediye verilebiliyor.

Başarımlar bölümüne girdiğinizde yapmanız gereken görevleri görüntüleyebilirsiniz. Buradan gelen hediye sandık kuponlarını açtığınızda istediğiniz silah kaplamasını ücretsiz olarak elde edebilirsiniz.

Oyuna dair ipucu içeren yazılarımız ilerleyen günlerde yayınlanmaya devam edecektir. Bizi takipte kalmanızı rica eder, iyi eğlenceler dileriz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir