Kategoriler
Genel

Oğlunun nafakasını ödemeyen dünyaca ünlü eski futbolcu Samuel Eto’o, tutuklanma tehlikesinde göster

Dünyaca ünlü eski futbolcu Samuel Eto’o, Real Oviedo’nun yapısında oynayan oğlu Etienne için olan 20 000 euroluk nafakayı ödemedi. Bir dönem Türkiye’de de oynayan yıldız isim, suçlu bulunduğu ve çıplaklığından ötürü tutuklanma tehlikesiyle karşı karşıya kaldı.

Bir dönem Türkiye’de de oynayan Samuel Eto’o, ailevi sıkıntılarıyla gündeme geldi. Dünyaca ünlü eski futbolcu, Real Oviedo’nun altyapısına sahip oğlu Etienne için vermesi gerekli olan 20 000 euro değerindeki nafakayı ödemedi. İspanyol AS alışkanlığına göre Eto’o, bu durumdan ötürü suçlu bulundu. Betsmax  

TUTUKLANMA TEHLİKESİ VAR

Eto’o’nun 8 çocuğu var ve bu durum ünlü ismin ilk mahkemesi değil. Daha önce annesi başkent Madrid’de yaşamakta olan 20 olası kızı Erika için aylık bin 500 euro vermesine karar verilen eski futbolcu, bu karara uymamış ve İspanya’da dava açılmıştı.Çifte vatandaşlığı bulunan Kamerunlu yıldızın topraklarına adım atar atmaz atmazlanmaesiyle karşı karşı karşıya kaldığı öğrenildi.

ANLAŞMAYA SAYGISIZLIK

Eto’o’nun Mallorca’da oynadığı yayın evlendiği Marian Pineda, ileride şoka uğradığını belirtip oğlu Etienne’in babasızlıktan’dan acı çektiğini dile getirdi. Pineda, ayrıca yıldız ismin anlaşmaya saygısızlık dil de dedi.

MAHKEME YA DA VİDEO KONFERANS

4 Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu Eto’o’nun İspanya’nın Palma mahkemeye çıkması veya video konferans yöntemi ile ifade vermesi bekleniyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir