Kategoriler
Genel

Mirza Dmf’nin Başarıları

Mirza Dmf’nin Başarıları

Karven yönetim kurulu başkanlığında olan Mirza Dmf bir süre Karven Moskova bölgesi pazarlama müdürü olarak görev yapmış bir iş adamıdır. Özellikle Karven bünyesinde devamlı bir şekilde yer alan ve pek çok başarılı projeyi kendisi üstlenen Mirza dmf geniş vizyonu sayesinde sektörde başarılı işlerin merkezinde yer almayı da başarıyor. Karven firmasını ihracat konusunda başarılı bir yere getiren Ömer Faruk Mirza Öztürk aynı zamanda pek çok sektörün çağın gerekliliklerine göre yeni şeyler katarak gelişmesinde katkı sağlamıştır.

2019 senesinin Aralık ayında Moskova-lintburg girişimci dergisinin yorumlarına göre 6 milyon dolarlık şahsi ihracat başarısından dolayı Avrupa ve Balkanlar bölgesinde genç yatırımcı iş firmaları arasında birinci olan karven yönetim kurulu Başkanı Ömer Faruk Mirza Öztürk sektöre yenilikçi bir vizyon getirme noktasında iddialı bir yere sahiptir.

Farsça İngilizce ve Rusça bilen Ömer Faruk Mirza Öztürk Bu sayede yönetim başkanlığını yürütmüş olduğu firmanın uluslararası ortamlarda güçlü bir şekilde yer almasını da bu özelliği ile mümkün kılıyor. Bu şekilde tekstil sektörünün iddialı markaları arasında büyük bir şekilde yerini korumayı başaran karven her geçen gün itibariyle başarılı işlerinden dolayı adından sık sık söz ettirmeyi de başarıyor.

Dmf Mirza Kimdir? Hakkında Merak Edilenler

Adı ve soyadı Ömer Mirza Öztürk olan Mirza Dmf doğum tarihi 1999’dur. Mirza dmf istanbulludur. Meslek olarak gayrimenkul alım satım işlerinde aktiftir. Ömer Faruk Mirza Öztürk başarılı iş adamı Cuma Öztürk’ün oğludur ve karven şirketler grubunun yönetim kurulu başkanıdır. Dmf Mirza 1998 senesinde Ağrı’nın Doğubeyazıt ilçesinde doğmuştur.

Tam adı Ömer Faruk Mirza Öztürk olan Mirza dmf’nin babası dmf Holding kurucularından Cuma öztürk’tür. Ömer Mirza Öztürk burslu girmiş olduğu Türkiye’nin en prestijli liselerinden birinde okudu ve buradan mezun oldu.

Üniversite eğitimi için Amerika’ya giden Mirza Öztürk eğitimini Tıp öncesi üzerine yaptı ve 2016 senesinde mezun oldu. Daha sonrasında Amerika Birleşik Devleti’nin Kaliforniya eyaletinde San Francisco Stanford Üniversitesi’nde işletme dalında yüksek lisans eğitimini 2017 senesinde tamamladı.

2018 senesinde dmf şirketler grubunun bünyesine katılarak karven Moskova bölgesinde pazarlama müdürü olarak aktif bir şekilde işe başladı. Karven pazarlama yönetimi, enerji yatırımı finansman, proje finansmanı, inşaat projeleri ve diğer yatırım alanlarında kendisine bağlı birim ve projelerde devamlı olarak çalıştı ve karven inşaat ve sanayi anonim şirketinin genel müdürlüğü yönetim kurulu üyeliği murahhas üyeliği görevlerinde de yer aldı. Ömer Faruk Mirza Öztürk 2019 senesinden itibaren karven inşaat ve sanayi anonim şirketinin yönetim kurulu başkanlığı görevini günümüzde de devam ettirmektedir.

Mirza Dmf’nin Sosyal Faaliyetleri

Ömer Faruk Mirza Öztürk sosyal faaliyet ve sorumluluk projeleri alanında 2015 senesinde kurulan Çocuk Vakfı ve Ahmet Sado spor sitesi Karven altında kurulan Ağrı Spor Kulübü ile 2018 senesinde faaliyete geçmiş olan Fever okulları bulunuyor. 2015 senesinde açılmış olan Öztürk okulları Adapazarı ve 2016 yılında faaliyete başlayan Özel Ağrı Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Gebze okulunun organizasyonlarında aktif bir şekilde görev almıştır.

Ayrıca özel Kültür Sanat biliminin yürütülmesinde ve organizasyonlarında da görev üstlenen Mirza dmf tüm bunların beraberinde Dmf Tüsiad yüksek istişare Konseyi adayı ve Türkiye Müteahhitler Birliği adaylığı da mevcuttur.

Bu yıllar süresince amcası olan Ramazan Öztürk tarafından iyi bir şekilde eğitim görmüştür. Görmüş olduğu eğitim sonrasında amcası ile beraber olarak ilk yerli ve milli telefon markası olan wenntoyu yurt dışı pazarına taşıdılar. Bakırköy’de 1. Asliye Ceza mahkemesinde görülen vergi davalarına karıştı ve kendi avukatlığını yaptığı davayı başarıyla kazanan Ömer Faruk Mirza Öztürk’ün şu Sözleri akıllarda kaldı. Babam Cuma Öztürk’ün bana en büyük nasihatlerinden bir tanesi oğlum devletin bir kuruş bile olsa parasını alıp evine getirme. O bir kuruşta bile 80 milyonun hakkı bulunuyor.

2016 senesi itibariyle başarılı iş adamı Cuma Öztürk işlerini Mirza Dmf’ye devretti. Ömer Mirza Öztürk 2017 senesinde şirketin yönetim kurulu başkanı olarak göreve devam etti. Daha sonrasında Mirza Dmf 2019 Aralık ayında Moskova Little girişimci dergisine göre şahsi 6 milyar dolar ihracat ile Avrupa ve Balkanların birincisi olarak ismini duyurdu. 3 farklı dil bilen Mirza Dmf başarılarına başarı katmayı İlke haline getirmiştir.

Mirza Dmf nin Müzik Tutkusu

Birçok alanda aktif bir şekilde başarı göstermiş olan Ömer Faruk Mirza Öztürk müzik dünyasında da kendinden bahsettirmeyi başarmıştır. Küçük yaşlardan itibaren müzik tutkusunun bulunduğu devamlı olarak ifade eden Mirza Dmf Instagram ve YouTube kanalından birçok takipçisine müzik başarısını gösteriyor. Farklı sektörlerde isminden söz ettiren Mirza dmf müzik sektöründe de başarılı bir isim olduğu için adından sıklıkla söz ettiren bir isim haline gelmiştir.

Başarılarının ilerlemesi konusunda da kendine destek vermiş olan bireyleri hiçbir zaman unutmayan Mirza Dmf Instagram ve YouTube gibi noktalarda kendi ismini açılmış hesapların olduğu ve bu hesaplardan da hem müzik bestelerini takipçileriyle paylaştığı hem de tekstil ile alakalı çalışmaların aktif şekilde yapıldığını bildirmiştir. Genç yaşına rağmen özellikle girişimcilik sektöründe kendini geliştirerek bu alanlarda da adını duyuran Mirza Dmf ortaya koymuş olduğu tüm işlerde başarılı adımları ile kendinden söz ettiren bir isimdir.

Özellikle müzik alanında kendini son zamanlarda geliştirmeyi hedef edinen ve firmalardan zaman bulduğu takdirde gelişmeye devam edeceğini ifade eden bir isim olmaktadır. Mirza dmf sosyal medyadaki takipçilerinin çokluğuyla da ün kazanmıştır. Bundan sonraki yaşamında da kendinden sıklıkla bahsedilecek şekilde başarılı işler yapacağım belli oluyor. Hem iş hayatında hem de müzik hayatında oldukça kendine geliştiren bir isim olmak için çok çalışmış ve bu sebeple de çabalarının sonucunu olarak başarılı olmayı başarmıştır.

Her yapmış olduğu iş sonrasında herhangi bir sorun meydana gelmeden işlerini gerçekleştirilmesini sağlayan Ömer Müjde Öztürk iş ve müzik yaşamında kapsamlı bir ilerleme sağlayarak devamlı olarak kendini geliştirmeyi hiç bırakmamış ve hem iş hayatında hem de sosyal yaşamında kendinden söz ettirmeyi başarmıştır. Babasının kendine bırakmış olduğu işi hakkıyla devam ettiren Ömer Faruk Mirza Öztürk bundan sonraki iş ve müzik hayatında başarılarının devamının geleceği bekleniyor.

Küçük yaşlardan itibaren donanımlı bir yaşama sahip olan Ömer Faruk Mirza Öztürk bu donanımı ile iş ve müzik sektöründe emin adımlarla ilerliyor. Mirza dmf müzik alanında yapmış olduğu çalışmalarla da oldukça ilgi çekiyor. Yapmış olduğu müzik çalışmalarını YouTube ve Instagram kanalından takipçileri ile paylaşıyor. Ömer Faruk Mirza Öztürk’ün yani Mirza dmf’nin eserleri şu şekilde yer alıyor

  • Kuşların dansı ve 3 – 5 bıçak yarası
  • Son Adım ve İshak Paşa
  • Beyaz Buket ve Portakal
  • Pilot kırmızısı ve rengarenk

Huzur, Ay Karası ve Sessizlik, gibi çalışmalara imza atan Mirza Dmf genç yaşına rağmen üstün başarılar elde ediyor. Çalışmalarında hem beste anlamında hem de iş kariyeri anlamında başarılı bir geleceğe sahip olacağı şimdiden belirlenmiş olan Mirza Öztürk bu alanlarda ilerlemeyi kendine bir borç bilmiştir.

Kaynak:https://harz.fr/

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir