Kategoriler
Genel

Laptop Alan Yerler

Firmamız İstanbul’un tüm ilçe ve semtlerinde Laptop, Bilgisayar ve Macbook üzerine alım satım üzerine hizmet vermektedir. Laptop Alan Yerler olarak siz değerli müşterilerimizin ikinci el ve sıfır kapalı kutu Laptoplarınızı anında nakit paraya çevirmekteyiz. Satmak istediğiniz ikinci el ve sıfır Laptopların fotoğraflarını ve özelliklerini bizlere Whatsapp üzerinden göndermeniz yeterli olacaktır. Siz değerli müşterilerimize anında fiyat bilgisi vermekteyiz. Verdiğimiz fiyat teklifini kabul ettiğiniz takdirde satın alma işlemini gerçekleştirmekteyiz. Bizler 12 senedir siz değerli müşterilerimize elektronik ürünler üzerine hizmet vermekteyiz. Bizlere danışmadan asla ve asla Laptoplarınızı satmayın.

İkinci El Laptop Alan Yerler

İkinci El Laptop Alan Yerler olarak siz değerli müşterilerimize ikinci el Laptoplarınızı satın alırken dikkat ettiğimiz bazı hususlar mevcuttur. Bu hususları siz değerli müşterilerimizle paylaşmak isteriz.

  1. Anakart ve İşlemci testi yapmaktayız.
  2. Laptop’da herhangi bir ısınma veya fan problemi olup olmadığını kontrol etmekteyiz.
  3. Ekran kartı testi yapmaktayız.
  4. Klavye ve mousepad testi yapmaktayız.
  5. Ekran kontrolleri yapmaktayız.
  6. Batarya testi yapmaktayız.
  7. Usb ve Hdmi kontrolleri yapmaktayız.

İkinci El Laptop Alan Yerler olarak yaptığımız kontrollerden geçtiği takdirde siz değerli müşterilerimizin ikinci el Laptoplarını en yüksek fiyatlardan nakit olarak satın almaktayız.

Sıfır Laptop Alan Yerler

Sıfır Laptop alan yerler olarak siz değerli müşterilerimizin hattızın üzerine ya da senetle aldığınız sıfır kapalı kutu Laptoplarınızı en yüksek fiyatlardan satın almaktayız. Turkcell, Evkur, Evshop, Beko, Senet Sepet, Hepsiburada, Vatan computer, Teknosa gibi mağazalardan aldığınız sıfır kapalı kutu Laptoplarınızı en yüksek fiyatlardan satın almaktayız. Bizlere danışmadan asla ve asla Laptoplarınızı satmayın. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir