Kategoriler
Genel

Kullanım alanına uygun döner tekerlek seçimi

Hareket kabiliyeti bakımından daha özgür olan döner tekerleri kullanacağınız alana göre seçmek, ileride size bir sorun çıkarmaması ve herhangi bir kazaya sebebiyet vermemesi bakımından çok önemlidir. Aynı zamanda sarhoş tekerler olarak da anılan döner tekerlekler mobilyalar, depolardaki taşıyıcı arabalar, alışveriş arabaları, standlar, soğutuculardan tutun fabrika ve tersanelerdeki 800-3000kg arası yükleri taşımak üzere farklı malzeme ve dayanıklılıkta üretilirler.

Sadece yapıldığı malzeme değil monteleme şekli ve çapı da kullanım alanına göre çeşitlilik göstermektedir. İşinize en uygun sarhoş tekerlek seçilirken bu kadar çok seçenek arasında tabi ki fiyat konusunda da seçici olmalısınız. Hem seçeneklerin çok olduğu hem de uygun fiyatların yer aldığı sitelere göz atabilirsiniz. Bunlardan en kapsamlısı uygun döner tekerlek fiyatları ile tekerteker.com. Burada cıvatalı ve tablalı monteleme çeşitlerinin yanı sıra PVC kaplama, ısıya dayanıklı termoplastik kaplama, poliüretan kaplama gibi zemin ve koşullara dayanıklı sarhoş tekerlekler bulabilirsiniz.

Malzeme çeşitliliğinden dolayı işinize uygun olmayan yanlış tekerlek tercihinde bulunmamanız için kullanım alanına en uygun sarhoş tekerleği seçmelisiniz. Örneğin; ofiste kullanılan kesonların tekerlekleri dekoratif tekerlek kategorisine girmektedir ve hem görünüşleri tasarım olarak göze hoş gelmektedir hem de taşıyacağı kapasite bellidir. Ama fabrikalardaki taşıma arabalarında kullanılan tekerleklerde tasarımdan önce dayanıklılık ve taşıma kapasitesi önemlidir; bu tekerlerde malzeme olarak dayanıklılık açısından döküm tekerlekler kullanılmaktadır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir