Kategoriler
Genel

Kripto Paralar

Dünya genelinde kritpo para çeşitleri artmakta ve yatırımcıların yoğun ilgisini görmektedir. Kripto paralar nedir ekonomi ile fazla ilgilenmeyen kişiler tarafından sorulan sorulardır. Sanal döviz olarak adlandırılabilir. Fiziki varlığı olmayan dijital para birimler olarak tanımlanmaktadır. Ülkemizde www.netkripto.com sitesini ziyaret ettiğinizde, çeşitli kripto paralar hakkında bilgi edinebiliyor ve işlemler yapabiliyorsunuz. Firma web sitesi üzerinden, kripto paralar ile yapılabilecek yatırım işlemlerinde güvence vermekte ve müşterilerine güven sunuyor.

Kripto Borsaları

Netkripto web sitesi üzerinden sundukları hizmetlerde, kripto para borsası hizmetleri veriyorlar ve bitcoin, ethereum ve litecoin gibi dijital para birimleri için düşük komisyon oranları sunuyorlar. Tüm dijital para birimlerinde, piyasa yapıcı, piyasa alıcı ve çekme ücreti oranlarını en alt seviyede tutarak, müşterilerinin daha fazla kazanmasını hedefliyorlar. Firma sistemlerine yeni katılan ve üyelik oluşturan müşterilerinin bir ay boyunca yapacağı tüm kripto borsa işlemlerinde 0 komisyon ile işlem yapıyorlar.

Bitcoin

Bitcoin dünya genelinde en çok tanınan ve işlem yapılan kripto para türüdür. Bitcoin borsası farklı yatırım şirketleri tarafından, dünya genelinde işlem yapmakta ve binlerce yatırımcının tercihi olmaktadır. Bitcoin ile yapacağınız işlemlerinizi, bu web sitesi üzerinden 7/24 yapabiliyor ve belirli bankalar üzerinden işlem yaparak istediğiniz anda çekim yapabiliyorsunuz. Nitkripto üyeleri, bitcoin ve diğer dijital para birimleri ile 7/24 saat işlemlerini şuan için Yapıkredi, Akbank ve garanti bankaları üzerinden yapabiliyorlar. Tüm yatırımcılar, bitcoin güncel fiyat değişimlerini, en yüksek ve en düşük fiyat oranlarını site üzerinden takip edebiliyorlar.

Dijital Güvenlik

Kripto para birimleri tamamen şifreleme yöntemi ile üretildiği için dijital olarak işlem yapılabilmektedir. Netkripto firması, online işlem hizmeti verdiği web sitesi üzerinde kullanıcılarına kolay kullanım imkanları sunuyorlar. Borsa bilgisi olmayan çok sayıda kullanıcıya bile destek hizmetleri vererek yatırım yapmalarını sağlıyorlar. Yapılan tüm işlemlerde kullanıcılar, kullandıkları cep telefonlarına gelen doğrulama kodlarını kullanarak güvenli olarak işlem yapabiliyorlar. Yapılan tüm işlemlerde doğrulama mesajı göndererek kullanıcı hesaplarının güvende kalmasını sağlıyorlar. Netkripto.com sitesi, dijital olarak üretilmiş olan kripto para türlerini bilişim güvenliği yüksek sistemleri ile muhafaza ediyorlar.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir