Kategoriler
Genel

Kayseri Kaliteli Estetik Merkezi Freya

Kayseri ilinde yaşıyor ve çeşitli sebeplerden dolayı estetik operasyon yaptırmak isterseniz freya estetik ve güzellik merkezini seçebilirsiniz. Merkez olarak kayseri estetik cerrahi alanında verdikleri hizmetler sebebiyle rakiplerinin önünde yer alıyorlar. Merkezin bu kadar tercih edilmesinde verdikleri kaliteli ve sağlıklı hizmetin yanı sıra burun estetiği alanında ün kazanmış doktor Teoman Eskitaşçıoğlu’nun büyük etkisi bulunuyor. Doktor burun estetiği başta olmak üzeri birçok estetik operasyonunda yıllardır yapmış olduğu kaliteli hizmetlerle tanınıyor ve birçok kişi tarafından tercih ediliyor.

Merkezin Yaptığı Estetik Operasyon Çeşitleri

Freya estetik ekibi olarak gerek sağlık sorunları gerekse güzellik kaygısıyla kendilerine başvuran kişilerin isteklerini yerine getirmek amacıyla çeşitli estetik operasyonları yapıyorlar. Bu operasyonlar arasında meme rekonstrüksiyonu, jinekomasti, burun estetiği, blefaroplasti, karın şekillendirme, yağ grefti ve kulak estetiği operasyonları bulunuyor. Ayrıca bu operasyonlar dışında plastik cerrahi alanında da hizmetler veriyorlar.

Blefaroplasti Operasyonları

Kişiler yaşadıkları sıkıntılar sebebiyle göz estetiği yaptırmak istiyorlar. Bunun içinde yaptıkları operasyonlarla adlarını duyuran kayseri estetik merkezini tercih ediyorlar. Kişiler merkeze blefaroplasti yani göz estetiği için başvurduklarında uzman ekipler tarafından gerekli olan muayene yapıldıktan sonra operasyon kararı veriyorlar. Bu operasyon kapsamında kişinin göz kapağında ya da göz çevresinde bulunan sarkıklığı gideriyorlar. Uzman ekiplerce yapılan operasyon sonucunda kişiler gözlerinde rahatsız oldukları sarkıklık gibi sorunlardan kurtularak kendilerini daha güzel hissediyorlar.

Kulak Estetiği Operasyonları

Kulaklarının görüntüsünden rahatsız olan kişiler estetik cerrahi kayseri merkezini tercih ediyorlar. Bu alanda başarılı çalışmalar yapan ekipler sayesinde kulaklarında bulunan görüntü bozukluklarından kurtuluyorlar. Estetik merkezince özellikle kepçe ve büyük kulağa sahip olan kişilerin kulakları estetik bir görünüme kavuşturuluyor. Bu operasyonu yaptıran kişilerin kulaklarının görünmeyen kısmında küçük bir iz kalabiliyor. Kişiler yaptırdıkları bu operasyon sayesinde istedikleri kulak görüntüsüne sahip oluyorlar.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir