Kategoriler
Genel

https://hizliresim.com/blog/kaliteli-bir-web-site-olusturmak-icin-neleri-bilmek-gerekir/

İnternet ile birlikte artık büyük bir çağ atladığımız gerçek ile karşı karşıyayız. Günümüzde birçok becerilere sahip olan insanlar, çeşitli oturumlarda ve çeşitli alanlarda hem uzaktan çalışmalar yaparak hem de internet üzerinden çeşitli yollarla büyük kazanç yolları sahibi oluyorlar. Bir kısım kişilerde ise, hobilerini veya ilgi alanlarını internette bir Blog sayfası, web sitesi oluşturarak bir tür kartvizit türü becerilerle beraber en iyi şekilde internet sitesini inşaa etmek ile uğraş içerisindedirler. Blog siteleri oluşturma noktasında faydalanacağınız en iyi kaynak ve en iyi temel bilgi ile beraber isteğinize uygun şekilde web siteleri tasarlayabilirsiniz. Bunu yapabilmek için WordPress gibi bir hazır yazılımı bilmek çoğu zaman yeterli gelecektir.

WordPress, günümüz şartları içerisinde kod bilgisi gerekmeden en hızlı şekilde internet sitesi açabilme, internet sitelerinde görünüme dair hazır tasarımlarla mükemmel seviyelerde web siteleri oluşturma anlamında en doğru dayağınız olacaktır. Sitenizin daha ilgi çekici ve ziyaretçileriniz için daha olağan dışı zaman geçirecekleri, keyif alacakları bir ortam yaratmak için bazı noktalara her zaman için ihtiyaç vardır. Bunlardan biri, grafik tasarım noktasında bilgili olmaktır.

Grafik Tasarım Öğrenmeniz Önemli

Uzman bir tasarımcı olmanız hiçbir zaman istenmez ve gerekmez. Ancak grafik tasarım noktasında internet sitenizin daha göze hitap edebilir şekle gelmesi için, görsellik yönünde doğru ve güçlü web site dizaynı yapmanız için biraz bilgi ihtiyacınız doğacaktır. Burada harikalar yaratan birçok grafik tasarımcı insanlar olsa da, hayal gücünüze kalmış şekilde web sitenizin daha çekici olmasına dayalı çeşitli tasarımlarla birleştireceğiniz çekici bir web sitesi yaratabilirsiniz.

İçerik Oluşturmada Kaleminiz Güçlü Olmalı

İçerik, günümüz internet dünyasında her şeydir. İçerik denilince akla sadece metine dayalı değil görsel, video ya da infografik gibi çok türlü içeriklerle sayfaları zenginleştiren nitelikte içerikler önemlidir. Bazen birkaç video ile anlatılacak konuları sadece yazı dili ve infografik ile çok daha iyi anlatacağınızı düşünüyorsanız, video yerine yazmayı deneyin. Akıcı bir yazma diliniz varsa da çok iyi editör olabilir ve kendi web sitenizin editörü olarak başarıyı yakalayabilirsiniz.

SEO Konusunda Giriş Seviyesinde Bilgili Olun

Arama motoru optimizasyonu olarak Türkçe dilde karşılık bulan SEO, aslında arama motorlarında web site içeriğinizin ön planda olması için gerek çalışmalar bütünüdür. İnternet sitenizde içeriklerinizin ziyaretçiler tarafından, Google vb. Arama motorlarında aramalar yapılırken karşılarına çıkması için, sitenize ait SEO’nun güçlü ve doğru nitelikte ayarlanmış olması önemlidir.

Giriş seviyesinde bu 3 beceri, görsel anlamda iyi, içerik anlamında ziyaretçiyi doyuran ve ziyaretçiye her zamna ulaşılabilir olmak adına optimizasyon çalışmalarında başarılı sonuçlar çıkartmanın özetidir. 3 beceride iyi olursanız, oldukça güçlü bir web sitesi tasarlamada da uzman öngörüsüne sahip olur, yardım alacak bir kişi dahi bulamasanız da doğru içeriği doğru hamlelerle her zaman internette popüler yapmayı tek başınıza da gerçekleştirirsiniz.

kaynak : https://hizliresim.com/blog/kaliteli-bir-web-site-olusturmak-icin-neleri-bilmek-gerekir/

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir