Kategoriler
Genel

Home Agent Çağrı Merkezi Anadolucell Kocaeli

Evden çalışmak hem günümüzde bir çok kişinin aradığı iş modeli hem de çeşitli nedenlerle evde durmak zorunda olan kişilerin para kazanmasını sağlayan bir yöntem. Home agent adı verilen bu sistem çoğunlukla çağrı merkezi firmaları tarafından tercih edilen ve çalışana esnek iş imkanı sunan bir sistemdir.

Anadolucell Kocaeli, evden çalışmanın avantajlarını kullanarak mutlu çalışanlarla müşterilerine hizmet veriyor.

Çağrı Merkezi Hizmetleri

Anadolucell yaklaşık 500 kişilik home agent çalışan sayısı ile telekomünikasyon, bankacılık, enerji ve sağlık sektörleri başta olmak birçok sektörde müşterilerine hizmet vermektedir. Bu hizmetleri verirken çalışanlarının evden çalışma esnekliği sayesinde kesintisiz ve kaliteli hizmet sunar.

AnadoluCell Kocaeli‘nin verdiği hizmetlerden bazıları;

  • Danışmanlık
  • Çağrı Merkezi
  • Bilgilendirme, Hatırlatma
  • İkna ve Geri Kazanım
  • Ağ Kontrolü
  • Bilgisayar Simulatörü

Anadolucell’in alanında uzman ekipleri, müşteri davranışlarını tahmin eden, değişen faktörlerin müşteri deneyimi üzerindeki etkisini ölçen ve şirketiniz için en iyi stratejiyi belirleyen özelleştirilmiş çözümler için son teknolojiyi kullanır.

Satışlarınızı arttırmaya ve devamlılığını sağlamaya, gelen şikayetleri azaltmaya, müşteri deneyiminizi geliştirmeye ve hatta operasyonel verimliliğinizi artırmaya yardımcı olur.

Anadolucell kocaeli çağrı merkezi firması, kocaeli merkezli olmasına rağmen Türkiye’nin her yerinden çalışanlara sahiptir.

Home agent yani evden çalışan çağrı merkezi operatörleri çalışma sırasında istedikleri aralıklarda mole verebilirler ve bu molalar Anadolucell tarafından kontrol edilebilir ve ölçülebilir durumdadır. Bu sayede çalışan verimliliği ve memnuniyeti artması hedeflenir.

Eğitim faaliyetlerine önem veren Anadolucell, her ay farklı bir şehirde eğitim seminerleri vererek çalışanlarını bilgilendirmektedir.

Anadolucell’de çalışan operatörlerin görevleri müşteri bilgileri, işlem, şikayet, satış, öneri gibi konularda gelen çağrıları cevaplamaktır.

Anadolucell kuruluşundan bu yana 35 ilde 140’dan fazla müşteri deneyimi merkezinde 500’den fazla iş ortağına hizmet verir duruma geldi. Bu başarı, günümüzün tüm kanalları kapsayan çözümler geliştiren bir dış kaynak sağlayıcısı olarak çalışanlarına, çalıştıkları ortama, analiz ve çalışma becerisi geliştirmeye yatırım yaparak elde ettiklerini belirttiler.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir