Kategoriler
Genel

Halıfleks ve Halı Çeşitleri

Halıfleks halıya göre daha ince dokunan ve tüm zemini kaplayan bir çeşit halı türüdür. Daha çok ev ve iş yerlerinde zemin kaplamada kullanılır. Halıya göre daha ekonomik olması tercih nedenidir. Firma 1971 yılından günümüze kadar halı sektöründe aktif olarak hizmet vermektedir. Ev ve işyerleri için isteğe bağlı olarak tasarım yapılarak halıfleks üretimi yapılmaktadır. Halıfleks kalitesi dokunduğu ipliğe bağlıdır. Rahat kullanım sağlamak istiyorsanız kaliteli ürünleri tercih etmek zorundasınız.

Cami Halısı

Camiler yüzlerce insanın ibadet ettiği yerlerdir. Canım halısını kullanışlı olması kadar anti bakteriyel olması da çok önemlidir. İbadet ederken alın secdeye değdiği için halıların hijyenik olması gerekir. Firma koku yapmayan yumuşak türden halıların üretimini yaparak amaca hizmet eder. Cami halısı deseni camiye ve caminin mimarisine uygun olarak seçilir. Yün ve akrilik iplik tercihi mevcuttur. Halı yerine halıfleks düşünürseniz yine firmadan metre kare hesabınızı yaparak sipariş verebilirsiniz. Halıfleks halıya göre daha uygun maliyetli olur. Tüm zemini kapladığı için daha sıcak bir ortam sunar. Temizliği halıya göre biraz daha zordur.

Otel Halısı

Oteller dekorasyonu tamamlamak için halıfleks tercih ederler. Oteller için tasarlanan halıfleks türlerinde hav yüksekliği birazcık daha fazladır. Halı görünümlü halıfleksler daha sıcak bir görüntü oluşturmanıza yardımcı olur. Halıfleks zemine uygulanırken bazı kurallara dikkat etmek gerekir. Zeminde herhangi bir pürüzün olmaması ve temiz olması gerekir. Firma yün ve akrilik seçenekleri ile farklı tasarım halıları sizlerin beğenisine sunar. Üretimini ve satışını yaptığı ürünler için iki yıl garanti verir. İş yeriniz için firmadan hizmet almak istiyorsanız, firmanın sitesine girerek ücretsiz keşif formunu doldurarak gönderin. Firma yetkilileri sizlere dönüş yapacaktır.

Ev Halısı

Eviniz için halı veya halıfleks almak isterseniz daha kaliteli ürünleri ve yün olanları tercih etmeniz gerekir. Yün iplikten dokunan halıfleks evinizi daha sıcak tutar ve temizliği daha kolaydır. Akrilik veya sentetik iplikler ile dokunan ürünler daha ucuz olmasına rağmen temizliği daha zordur. Zemin döşemesi için tek renk tercih etmek dekorasyonu tamamlar. Ev için seçilen halı çeşitleri yün olarak tercih edilmelidir. Yün halılar daha yumuşak olduğu gibi daha uzun süreler kullanım da sağlarlar. Tozu çekmez ve barındırmaz. Temizliği daha kolaydır.

Duvar Halısı

Duvar halısının tarihi eski Türklere dayanır. Tablo niyetine kullanabilirsiniz. Duvar halısı kaliteli malzemeden ve tekniğine uygun olarak üretildiği zaman ortamı temizleme özelliğine sahip bir halı türüdür. Firma duvar halısı üretimini isteğe bağlı olarak yapar. İstenilen desenler birebir uygulanır. Duvar halısının standart bir ölçüsü yoktur. İstenilen ebatlarda üretim mümkündür. Daha fazla bilgi almak ve ürün siparişi vermek için firmanın internet sitesini ziyaret edebilirsiniz. Ürünleri inceleme ve bilgi alma fırsatı bulmuş olursunuz.

Kaynak : https://www.haliflekss.com

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir