Kategoriler
Genel

Google Mail Aç

Gmail e-posta servisi kullanan kişilere ücretsiz olarak hizmet sunmaktadır. Bunun yanında diğer e-posta sağlayıcılarına göre kapasitesi oldukça geniştir. Veri saklama performansının yüksek olması nedeniyle dosya, fotoğraf, ileti ya da yazışmaları rahatlıkla saklama imkanı elde etmek mümkündür.  Bu sayede hiç bir e-mail silmek zorunda kalmadan anlık olarak arama yaparak istenilen e-maile  ulaşma şansına sahip olabilmektedir. Dünya genelinde milyonlarca kullanıcıya sahip olan Gmail ile giriş işlemlerini gerçekleştirebilmek adına ilk olarak üyelik kaydı bulunması gerekmektedir.  Pratik ve hızlı bir şekilde Gmail hesabı oluşturulduktan sonra istenildiği gibi e-posta hizmeti deneyiminden yararlanmak mümkündür.

Gmail kullanıcısı olmak isteyenler Google hesap  nasıl gerçekleştirildiğini ve oluşturulan Gmail hesabına nasıl giriş yapabileceğini araştırdığı takdirde birçok bilgiye sahip olabilmektedir. Aşağıda madde madde gmail açma işlemleri takip edilerek Gmail kullanıcısı olmak mümkündür.

  • İlk olarak https://accounts.google.com/SingUp linkine tıklayın. Sonraki Adım ise Google Gmail aç butonuna tıklamak olacaktır.
  •  Açılan sayfa içerisinde  yer alan formda bulunan bilgileri doğru ve eksiksiz bir halde doldurmak gerekmektedir. Yer alan bilgiler ise isim, soy isim, kullanıcı adı, doğum tarihi, şifre, konum ve cep telefonu gibi bilgiler olmaktadır.
  • Tüm bilgiler girildikten sonra Sonraki Adım butonuna tıklamak gerekmektedir.

Google Mail Nasıl Açılır Adım Adım

Google hesap açarak çeşitli Google ürünlerine de erişim olanağı sağlamaktadır. O nedenle en çok aranılan yardımlar arasında yer alan Google mail nasıl açılır Adım Adım kelimeleri olmaktadır. Google mail hesabı oluşturmak için aşağıdaki adımları takip etmek yeterli olmaktadır.

  • Google hesabı oluştururken hesap oluşturmak isteyen kişiden bazı kişisel bilgiler istenmektedir. Hesapların daha güvenli ve hizmetlerin daha kullanışlı olması için mutlaka doğru bilgiler girilmelidir.
  •  Google hesabının olup olmadığını kontrol etmek için oluşturulan kullanıcı adını ve şifreyi diğer Google ürünlerinde oturum açmak için de kullanmak mümkündür. Fakat oturum açıldığı hatırlanmıyorsa hesabın olup olmadığı kontrol edilmek istendiğinde e-posta adresini girmek ve e-posta adresi ile ilişkilendirilmiş Google hesabı yoksa kişiye bildirilmektedir.
  • Google hesapları kullanılarak Gmail e-kayıt işlemi tamamlandıysa hesapla ilgili tüm bildirim e-postaları Gmail adreslerine gönderilmektedir.
  • Şifreler unutulduysa ya da başka birisi kişinin izni olmadan hesapları kullanıyorsa güncellenmiş kurtarma bilgileri ile hesapların geri alınabileceğini unutmamak gerekmektedir.

Kaynak : gmail hesabı aç

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir