Kategoriler
Genel

Gmail Nasıl Alınır?

Günümüzde herkesin mail hesapları kullanması bir zorunluluk haline gelmiştir. Dünya’nın dört bir yanındaki kişilerle özgürce ve ücretsiz şekilde konuşmamıza imkan veren mail hizmetleri hayatımızı oldukça kolaylaştırmaktadır. Mailler yardımı ile dosya, yazı, fotoğraf gönderme ve alma şansımız olmaktadır. Dünya’da en çok kullanılan mail sağlayıcı firması Google’ın alt markası olan Gmail’dir. Gmail insanların en çok kullandığı, basit ve hızlı işlem sunmaktadır. Gmail’in e-posta veri kapasitesi oldukça fazladır. Bu sayede hiçbir mailiniz silinmez veya yok olmaz. Gmail içerisinde arama yaptırarak geçmişe dönük gönderdiğiniz veya aldığınız mailleri bulabilmeniz mümkündür.

Kurumsal firmalar artık telefon yerine mail adresileri üzerinden iletişim kurmaktalar. Bir iş başvurusu yapacağınız zaman veya bir iş bağlantısı yapacağınız zaman mutlaka bir mail hesabınız olmalı. Aksi takdirde karşınızdaki firmanın gözünde daha acemi bir imaj çizmeniz olası. Özellikle yurtdışındaki müşterileriniz ile iletişime geçeceğiniz zaman mail adresiniz olmadan bir bağlantı kurmanız mümkün olmadığı gibi işi alma şansınız da bir haylı düşüktür. Gelin Gmail hesabı nasıl açılır ona bakalım.

>> Gmail oturum açma resimli anlatım için tıklayınız.

Gmail Hesabı Nasıl Açılır?

Gmail hesabı açmak oldukça basittir.

  1. Önce yapmanız gereken şey tarayıcı üzerinden Gmail yazarak sitesine gitmelisiniz.
  2. Sitesine geldiğiniz de oturum aç veya kayıt ol butonlarını göreceksiniz. Burada kayıt ol butonuna tıklamanız gerekiyor.
  3. Kayıt ol butonuna tıkladıktan sonra sizden bir takım bilgiler isteyecek. Bunlar kullanıcı adı, şifre, telefon numarası, doğum tarihi ve adınız soyadınız olacaktır. Bu bilgileri eksiksiz ve doğru bir şekilde doldurduktan sonra ileri butonuna tıklayın.
  4. Gmail sizden telefon numaranızı doğrulamanızı isteyecektir. Bu bölümde cep telefonunuzu yanlış yazmadıysanız size bir mesaj gelecek. Gelen mesajdaki şifreyi oraya girin.
  5. Şifreyi de girdikten sonra hesabınız oluşturulmuştur. Artık kullanmaya başlayabilirsiniz.

Kaynak: Jwoox – https://jwoox.com/

asyalı porno izle

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir