Kategoriler
Genel

Galatasaray’ın Yeni Başkan Adayı Burak Elmas Kimdir?

Galatasaray’da başkanlık seçimleri yaklaştı ve başkan adaylığını açıklayan ilk isim Burak Elmas oldu. İsmini açıklamasının ardından gözler kendisine çevrildi ve kim olduğu merak edildi. Burak Elmas halen kendine ait bir holdingde yönetim kurulu başkanlığı yapıyor. 19 ve 26 Aralık tarihlerinde yapılacak olan başkanlık seçimlerinde Galatasaray’ın ilkeleri ve değerleri doğrultusunda çalışarak aday olmak istediğini belirten iş insanı Elmas, aslen Giresunludur. 1xbet giriş tıklayın ve kazanın.

Burak Elmas Hayatı

İstanbul doğumlu olan Burak Elmas’ın doğum tarihi 1974. Liseyi Avusturya Lisesi’nde tamamlayan Elmas, üniversite eğitimini yurt dışında almış. University of Denver’ın Finans ve Pazarlama Bölümü’nde lisans eğitimini tamamlamış. Burak Elmas Sezginler Holding’te ise başkan yardımcısı olarak çalışmıştır. Galatasaray’da yönetim kurulu üyesi olarak da 3 yıl görev almış. 2017 senesinde de başkanlık için aday olan Elmas, şimdi de resmen aday olacağını açıkladı. 1xbet bir tıkla şansınızı arttırın.

Burak Elmas Faruk Süren’in Damadı

Burak Elmas aynı zamanda daha önce Galatasaray Kulübü yönetim kurulu başkanı olan Faruk Süren’in damadıdır. Halen Yelda Süren ile evlidir ve bir kız ve bir erkek babasıdır. İş hayatında da başarılı bir isim olan Burak Elmas, iş yaşamına aile şirketini devralarak başlamış ve birçok firma ve markanın Türkiye’de tanıtılmasına katkıda bulunmuştur. Aynı zamanda uluslararası bir lojistik firmasının girişimcilerinden birisi olmuştur. Yıldız Holding ve Godiva parkende şirketlerinde de çalışmıştır. Godiva markasının dünya çapında tanınmasına katkıda bulunmuştur.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir