Kategoriler
Genel

Galatasaray’ın istediği Jozwiak Derby County’ye transfer oldu

Galatasaray’ın gündemindeki Jozwiak, Fenerbahçe’nin eski teknik patronu Cocu’nun takımı Derby County’ye transfer oldu

Galatasaray’ın transfer listesinde bulunan Kamil Jozwiak İngiltere’ye gitti. Polonyalı orta saha, sarı kırmızılıların ezeli rakibi  1xbet giriş   Fenerbahçe’nin eski teknik patronu Phillip Cocu’nun takımı Derby County ile 4 senelik anlaşmaya vardı.

Galatasaray’ın gündeminde yer alan Kamil Jozwiak’ın yeni takımı belli oldu. Polonyalı futbolcu, Fenerbahçe’nin eski teknik patronu Phillip Cocu’nun başında olduğu Derby County ile 4 senelik sözleşme imzaladı.İngiltere Championship takımlarından Derby County, Jozwiak’ın transferini açıklayıp transferi resmiyete kavuşturdu.

“MÜTHİŞ TRANSFER YAPTIK”

Takımın teknik patronu Cocu, transfer için “Çok büyük bir potansiyeli transfer ettik. Henüz 22 yaşında ve önünde uzun seneler var. Bizim için önemli bir oyuncu olacak. 1xbet  Uzun süredir takip ediyorduk, müthiş bir transfer yaptık” diye konuştu.

9 GOL VE 7 ASİST YAPTI

Kariyerine ülkesinin takımı Falubaz Zielona Gora U19’da başlayan yıldız futbolcu daha sonra Lech Poznan’ın alt yaş kategorilerinde, oynadı. 1xbet  Bir dönem GKS Katowice’ye kiralanan yıldız kanat oyuncusu 2017’de yeniden takımına döndü. Bu sezon toplamda 39 maça çıkarken 9 gol, 7 asist üretti ve kanat performansı ile izleyenleri kendisine hayran bıraktı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir