Kategoriler
Genel

Galatasaray’da 4 Oyuncunun Gitmesi Kesinleşti

Bu yıla sezona istediği gibi bir başlangıç gösteremeyen Galatasaray takımında yaşananlar merak uyandırıyor. Restbet üyeleri hep kazanıyor. Özellikle de kaybedilen maçların ardından yapılan açıklamalar bazı oyuncular ile yolların ayrılacağını kesinleştirdi. İstenen performansı bir türlü alamayan Fatih Terim, bazı oyuncularını yedek kulübesi ile cezalandırdı. Ancak yine de istediği verimi vermeyen futbolcularla ise yolların ayrılması kesinleşti. Özellikle de takıma aidiyet duygusu düşük olan isimler ile yolların ayrılması planlanıyor. Yolların ayrılması beklenen isimler arasında geçmiş şampiyonluklarda çok emeği bulunan ancak bu yıl gösterdiği olumsuz performansla adı yazılan isimlerde var. Şimdi 4 oyuncu ile sözleşmenin uzatılmamasına kesin gözü ile bakılıyor.

Sağ ve Sol Bekte Değişiklik Yapılacak

Son iki şampiyonlukta pay sahibi olan Nagatomo ve Mariano için son geldi. Bu yıl kaybedilen puanlarda doğrudan etkilerinin olmaları ve hücum hattında isteneni verememiş olmaları nedeni ile yolların ayrılması kesinleştir. İki oyuncu içinde gelecek olan teklifler beklenecek. Mariano için La Liga temsilcilerinden bir takımın ilgisi biliniyor. Buradan elde edilecek olan gelirler ile beraber yeni bek transferleri de gerçekleştirilmiş olacak. Teknik heyet takımdan ayrılacaklar ve takımda kalması gereken oyuncular hakkında planlamasını sürdürüyor. 11 hafta geride kalırken son haftalara da giriliyor. Takımdan ayrılacak olan oyuncuların sayısının artması bekleniyor. Jimmy Durmaz bu isimlerden bir tanesi olarak karşımıza çıkıyor.

Emre Mor’da İsteneni Bir Türlü Veremeyenler Arasında

Sezon başında büyük ümitlerle takıma dahil edilen ismin isteneni verememiş olması tartışma yarattı. Ondan büyük bir patlama beklenirken, gösterdiği performans yetersiz kaldı. Terim’in gitmesine onay vereceği isimlerden biride böylelikle Emre Mor oldu. Bunda en büyük etmenlerden biri de oyuncunun fiziksel yetersizliği oldu. Girdiği ikili mücadelelerin büyük bir kısmında ayakta kalamayan oyuncu için böyle bir kararın verildiğini söyleyebiliriz. Giden oyuncular netlik kazanırken, gelecek oyuncular hakkında da önemli tahminlerde bulunulmaya başlandı. Özellikle de hızlı kanat oyuncuları ve bekler için harekete geçildi. Şimdiden scout ekibinin ve teknik heyetin listesinde bazı isimlerin yer aldığını söyleyebiliriz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir