Kategoriler
Genel

Galatasaray – Alanyaspor Maçında Halil Umut Meler Düdük Çalacak

Hakemler bu sezonun en çok konuşulan konuları arasında yer aldı. Göstermiş oldukları performanslar birçok kez ise eleştiri aldı. Son olarak Galatasaray takımı Trabzonspor ile oynadığı mücadelenin ardından hem yediği gole hem de penaltı beklediği pozisyona oldukça yoğun eleştiri getirdi. Benzer bir durum ise Fenerbahçe karşılaşmasında yaşandı. Tüm bu durumlar göz önüne alındığında hakemlere düşen görev daha yüksek olacak. Halil Umut Meler’e düşecek olan görevde bu anlamda yükseldi. Cumartesi günü saatler 20.00’ı gösterdiğinde başlayacak olan karşılaşma için düdük çalacak hakemin belli olması ile beraber soru işaretleri de giderilmiş oldu. Restbet olanaklar büyüyor.

Galatasaray Evinde Galibiyet Parolası İle Oynayacak

Son haftalarda istediği galibiyeti bir türlü alamayan sarı kırmızılılar, puan olarak geriye düştü. Rakiplerini geçemeyen ve en çokta liderlik koltuğunun hala sahibinin olmaması, üzüntü verdi. Adeta bir hayal kırıklığına dönüşen sezon hakkında geri dönüşün ne zaman başlayacağı merak ediliyor. Oluşturulacak olan bir galibiyet serisi ile beraber şampiyonluğun gelmesi hedefleniyor. Ancak ilk olarak amaç devre arasına kadar en az puan kaybı ile girmek. https://restbet.app/ Özellikle de bugünden sonra hiç kayıpsız girmek. Öyle ki kaybedilen puanlar şimdiden beklentilerin çok üzerine çıktı. Takımın toparlanması ve istenen sonuçları alması için zamana ve yeni oyunculara ihtiyacı var. Bu nedenle devre arası bekleniyor.

Alanyaspor Bir Kez Daha Zirve Peşinde Galibiyet Arayacak

Bu yıl beklentilerin dışına çıkarak, Anadolu takımları büyük başarılar gösterdi. Uzun haftalar boyunca liderlik koltuğunu sahibi olan Alanyaspor, aldığı üst üste kötü sonuçlar nedeniyle koltuğunu kaybetti. Son hafta kazanmış olduğu galibiyete bir yenisini daha eklemek istiyorlar. Ancak sahada zorlu bir sürecin onları beklediğinin farkındalar. Bu nedenle öncelikle gol yememe hedefi ile sahadaki yerlerini alacaklar. Ardından ise kontra ataklar ile galibiyet arayan bir takım imajı vermeleri bekleniyor. Kritik mücadelenin başlaması ile beraber bir gözde hakemde olacak. Oyuncuların takımlarına neler katacağı ve performansları da çok konuşulacak.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir