Kategoriler
Genel

EXXEN KONUŞANLAR  İZLE ve Hasan Can Kaya

EXXEN KONUŞANLAR  İZLE ve Hasan Can Kaya

Hasan Can, 1989 yılında İstanbul Güngören’de doğdu. Mükemmel gözlem ve çözümleme becerilerini, yaşadığı mahallenin kültürü ve özellikleriyle birleştirince çok sayıda anı ve komediye imza atmıştır. Hasan Can, 1989 yılında İstanbul Güngören’de doğdu. Mükemmel gözlem ve çözümleme becerilerini, yaşadığı mahallenin kültürü ve özellikleriyle birleştirince çok sayıda anı ve komediye imza atmıştır.

Tabii ki doğuştan gelen mizah anlayışını da unutmayalım… Belki birçoğunuz bu ismi ilk kez duydunuz. “The Talker” adlı talk show sayesinde söylenebilecek seviyeye ulaştı. Belki birçoğunuz bu ismi ilk kez duydunuz çünkü “Artık ünlüyüm”. “The Talker” adlı talk show sayesinde söylenebilecek seviyeye ulaştı. ‘Kariyerine bu işle mi başladı?’ Yapanlara cevabımız hayır. Mizah ve senaryodaki başarısıyla tanınan Hasan Can, kariyerine ‘1 Kadın 1 Erkek’ dizisinde senarist olarak başladı.

Dizideki arkadaşlarının ve çevresindekilerin de desteğiyle Leman Kültür, Beşiktaş’ta yükselmeye başladı. Tabii ki, çok az kişiyle başladığı gösterilerine giderek daha fazla izleyici geldikçe adı daha fazla bilinir hale geldi.

Bağımsız programlar hakkında yüzlerce olumlu yorumun ardından Hasan Can Kaya, Ocak 2020’de Tahmin edeceğiniz gibi Konuşanlar izle  ismi ilkokul yıllarında isimleri tahtaya yazılan yaramaz çocuklardan geliyor. Aslında programın mantığı biraz böyle.

Hasan Can, gözüne takılan çok sayıda misafirine mikrofonu verdi. Sık sık onları üzebilecek ve cevap vermeden önce iki kez düşünmelerini sağlayacak sorular sorar. Hepsi aynı amaç, tepki vermek. Hasan Can, gözüne takılan çok sayıda misafirine mikrofonu verdi. Sık sık onları üzebilecek ve cevap vermeden önce iki kez düşünmelerini sağlayacak sorular sorar. Hepsi aynı amaç, tepki vermek. Seyirciyi en çok güldüreceğini düşündüğü kişileri davet etti ve sohbete devam etti .Böylece dizi pal exxen izle  gösteri başladı.

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir