Kategoriler
Genel

E-ihracat uzmanı Tuğer Akkaya’nın yeni projesi: Birlikte Satalım

Türkiye’de e-ihracatı kolaylaştıran çözümleri ile tanınan Tuğer Akkaya, e-ihracat ekosistemine katkı sunmak amacıyla “Birlikte Satalım” adlı yeni bir proje hayata geçirdi. Proje, tescilli markalara Amazon gibi uluslararası pazaryerlerinde satış ve rekabet avantajı sağlıyor.

E-ihracat konusunda sunduğu profesyonel çözümlerle tanınan Tuğer Akkaya, “Birlikte Satalım” adlı yeni bir proje tanıttı. E-ihracat ekosisteminde farkındalık oluşturan proje, hem üreticilere hem de marka sahiplerine hitap ediyor. Amazon gibi rekabeti yüksek ve mağaza açmanın zor olduğu pazaryerlerinde lansman ve ürün listeleme gibi bütün operasyonel süreçleri üstleniyor.

Türkiye’deki e-ihracat ekosisteminde önemli bir isim olan Tuğer Akkaya, e-ihracatı kolaylaştıran yeni bir projenin tanıtımını yaptı. Proje, Türk firmaların ürünlerini birçok ülkede internet üzerinden satabilmeyi ve listelemeyi sağlıyor. “Birlikte Satalım” adlı projeye dahil olan KOBİ’ler veya bireysel satıcılar, Amazon, Etsy, Hepsiburada ve Trendyol gibi online pazaryerlerinde daha kolay satış yapabiliyor. Satışa sunulacak ürünlerin yönetimini, ekosistemde 12 yıllık e-ihracat tecrübesi olan proje ekibi üstleniyor.

Proje, firmaları e-ihracat hedeflerine yaklaştırıyor

Tuğer Akkaya’nın profesyonel e-ihracat ekibi, proje ile Türk firmaların ürünlerini birçok ülkede internet üzerinden satabilmelerine imkan veriyor. Firmaları e-ihracat hedeflerine yaklaştıran proje, Amazon başta olmak üzere karmaşık mağaza açma ve ürün yönetme prosedürlerine sahip online pazaryerlerinde kolaylıkla ürün listeleme şansı tanıyor. Kendi markasına sahip KOBİ’ler veya bireysel satış yapmak isteyenler için tasarlanan “Birlikte Satalım” projesinin paket içerikleri ihtiyaçlara göre uyarlanabiliyor. Her paket içerisinde lansman çalışmaları da yer alıyor.

Tescilli markaların ürünleri olması gerekiyor

Projenin fikir babası Tuğer Akkaya’nın tecrübelerini ve birikimlerini içeren Birlikte Satalım’a katılabilmek için tescilli markaların ürünlerinin sunulması gerekiyor. Yani satışa sunulan ürün ya da ürünlerin tescilli bir markaya ait olması şartı aranıyor. Marka sahibi olunmasa bile satışa sunulacak markayı temsil yetkisi olması gerekiyor. Uluslararası online pazaryerlerinde ürün listeleme karmaşıklığını gideren projenin ekibi ürünlerin satışı için özel bir efor sarf ediyor. Çünkü artan satışların projeye katkısı da artıyor.

Online pazaryerlerindeki satıcı hesapları bütün yönleri ile yönetiliyor. Yerel ve uluslararası pazarlarda online mağaza açmaya fırsat veren proje, satıcı hesabına ihtiyaç olmadan ürünleri uluslararası pazaryerlerine taşımaya fırsat veriyor. Birlikte Satalım projesinde paketlere göre belirli sayıda ürün listeleme hakkı, keyword ve lansman çalışmaları, Amazon mağaza adresi ve stok hakkı gibi hizmetler bulunuyor.

Amazon’da 2 buçuk milyon satıcı ile rekabet şansı

Birlikte Satalım ile Amazon’da satıcı olmak için satıcı hesabı açmaya gerek kalmıyor. Birlikte Satalım’ın satıcı hesaplarından müşteriye ürünlerin listelenmesi için “amazon.com/markaadı” şeklinde özel bir web adresi veriliyor. Bu adreste listelenen ürünlerle ilgili bütün operasyonel süreci Birlikte Satalım ekibi yönetiyor. Amerika’da fiziksel bir mağaza açmak gibi neredeyse aynı prosedürler bulunan Amazon’da, her gün yaklaşık 100 milyon adet ürün satılıyor. Dev pazaryerinin 2 buçuk milyon satıcısı bulunuyor. 700 milyona yakın üyesi ve 150 milyon prime müşterisi olan Amazon’da rekabet etme şansı veren projenin detayları birliktesatalim.com adresinden öğrenilebilir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir