Kategoriler
Genel

Bitcoin Nedir? Nasıl Alınır?

Bitcoin fiyatlarında rekor artışların yaşanması insanların bitcoini merak etmesine sebep oluyor. Son dönemlerin en yüksek hacme sahip para birimi olan bitcoin nedir, nereden alınır, nasıl kazanılır ve güvenilir midir? Gibi bitcoine dair sorularınızın cevaplarını yazımızda bulabilirsiniz.

Bitcion Nedir?

Bitcoin dijital (sanal) para birimidir. Kripto para birimleri arasında da yer alan bitcoinin sembolü B, kısaltması ise BTC’dir. Blockchain teknolojisi üzerine inşa edilmiş olan para birimi hiçbir merkez bankasına veya resmi kuruluşa bağlı değildir. Günümüzde kripto para yatırımcıları tarafından en fazla tercih edilen kripto para birimidir.

Bitcoin Nasıl Alınır?

Bitcoin işlemi yapmak için kullanabileceğiniz pek çok internet sitesi vardır. Ancak bu sitelerin güvenilir olup olmadığı ve kazanç sağlamak için tercih edilip edilmeyeceği kripto para konusunda deneyiminiz yoksa tereddüt yaşamanıza neden olur. Ancak https://buldumz.com/bitcoin-siteleri/ adresi üzerinde hazırlanmış olan en iyi bitcoin siteleri sayesinde tereddüt durumunuzu ortadan kaldırabilirsiniz. Site üzerinde yararlanabileceğiniz en iyi borsa sitelerinin isimleri ve siteler hakkında detaylı bilgilere yer verilmiştir.

Siteyi incelediğinizde Binance, Bitfinex, Bitstamp, Paribu, Kraken, Coinbase Pro, Kucoin, CEX.IO ve BTCTurk siteleri hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Bu sitelerin ziyaretçi hacimlerini, bitcoinlerinizi değiştirebileceğiniz para birimi sayısını, sitenin merkezini ve coin hacimlerini öğrenebilirsiniz. Ayrıca buldumz.com tarafından önerilen sitelerden birisine üye olmak isterseniz referanslı üyelik şansını elde edebilirsiniz. Ayrıca sayfa üzerinden site seçerken nelere dikkat etmeniz gerektiğini öğrenebilirsiniz.

kaynak : https://hizliresim.com/blog/bitcoin-nedir-nasil-alinir/

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir