Kategoriler
Genel

Bioderma Güneş Kremi Özellikleri

Her cilt tipi için farklı bir ürünü bulunan Bioderma güneş kremiyüksek koruyuculuğa sahiptir. Bütün Bioderma ürünleri, cilt sağlığını uzun süreli korumak amaçlı üretilmiştir. Anti UVB ve UVA önleyici formülü ile güneşin zararlı etkilerine karşı cildi korur. Leke oluşumunu önler. 

Ürünün kullanımı ise sanıldığından daha kolaydır. Önce kutu iyice çalkalanmalı. Güneşe çıkmadan önce, göze ile temastan kaçınarak, yüz bölgesine eşit miktarda uygulanmalıdır. 

Bioderma Güneş Kremi  Çeşitleri 

Bioderma Akn Mat SPF 30 karma ve yağlı cilt tipleri için üretilmiş olan çok yüksek koruyuculu güneş kremi türüdür. Bioderma AR SPF 50+ çok yüksek koruyuculu renkli  güneş kremi kızarıklık eğilimi olan ciltler için üretilmiş.  Bioderma Bronzy Dry Oil SPF 30 hassas ciltler için sağlıklı bronzluk sağlayan Bioderma güneş kremi doğal bronzlaşmayı hızlandırmaya yardımcı olur. Çok yüksek koruyuculu bu güneş kremi,  yalnızca yetişkinler için uygundur.

Cover Touck SPF 50+ light karma cilt tipleri için üretilmiş  %100 mineral filtreli ve çok yüksek koruyuculu Bioderma güneş kremi gençler ve yetişkinler için uygundur. 

Bioderma KID lait SPF 50+ güneş kremi, çocukların hassas ciltleri için üretilmiştir. Süt formundaki, çok yüksek koruyuculu bu krem 1 yaşından büyük çocuklar ve yetişkinler için uygundur. Sizin ve ailenizin cilt sağlığını korumayı hedefleyen Bioderma güneş kremlerine  https://www.welldermo.com/bioderma-gunes-kremi  adresinden ulaşabilirsiniz. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir