Kategoriler
Genel

Bio Woow Organics Organik Sektörüne Farklı Bir Soluk Getiriyor

Bio Woow Organics Organik Sektörüne Farklı Bir Soluk Getiriyor

Hazır gıda ve hazır gıda tüketiminin çok yoğun olduğu günümüzde organik gıdalar tüketmek sağlığımız için son derece önemli hale geldi. Organik gıda alanında ihtiyacı karşılamak üzere Türkiye ve Hollanda’da eş zamanlı olarak kurulan Bio Woow Organik markası kurucusu Cahit Tuz dünyanın pek çok noktasına sertifikalı organik ürünler gönderme hususunda önemli çalışmalar ortaya koymaktadır.

gaziantep escort

Bio Woow Organics sadece kurulduğu Türkiye ve Hollanda da değil global anlamda hizmet etmeye çalışan bir marka olarak dikkatleri üzerine çekmektedir. Farklı ülkelerde Bio woow Organics markasıyla kurduğu market zincirlerinde Bio Woow Organics markalı ürünlerin yanı sıra 30 un üzerinde diğer Türk organik markalarının  ürünlerinide dünya pazarına sunmaktadır. Bio woow organics markası bu özelliğiyle Türkiyenin adeta dünyaya açılan organik markası durumundadır.

 

Bio Woow Organics Şube Sayısını Artırıyor

Aktif olarak Türkiye’de iki şubesi bulunan Bio Woow organik ürünlerini dünyanın dört bir noktasına ulaştırmak  için şube sayısını her geçen gün artırıyor.Şirketin kurucusu Cahit TUZ markanın amaçları hususunda şu değerlendirmeyi yapmaktadır; “Hedefimiz, Türkiyede üretilen organik sertifikalı ürünlerin dünyaya ulaşmasını sağlamak, insanların sağlıklı ve güvenilir gıdaya ulaşmasında katkılar sunmak, bir Türk markası olarak dünya organik pazarında önemli bir paya sahip olmaktır.”

 

Kısa sürede Türkiye, Kuveyt, Almanya, Irak ve Hollanda’ da şubeler açan Bio Woow Organics, önümüzdeki süreçte yeni ülkelerdeki şubelerini hayata geçirecektir. Şirketin 2023 yılında şube açması belirlenen ülkeler Katar, BAE, Suudi Arabistan, Libya, İspanya, İtalya, Maldivler’dir. Özellikle Avrupa’da söz sahibi olmak isteyen marka bu alanda da önemli faaliyetler icra etmektedir.

 

Bio Woow Organics Markası Büyümeye Devam Ediyor

Bio Woow Organics yaptığı çalışmalar ile dünya genelinde bir marka olmaya devam ediyor. Global bir anlayış ile ticari faaliyetlerine devam eden marka, yaptığı çalışmalar ile pek çok kurum ve kuruluştan takdir topluyor. 2022 yılında aldığı ödüllerle bunu belgeleyen marka, yılın en iyi organik markası ve yılın uluslararası organik gıda markası ödüllerine layık görüldü.

 

Ana hedeflerini 2030 yılına endeksleyen marka  bu tarihte dünyanın ilk 50 organik markası arasında olmayı hedefliyor. Böylesine bir markanın Türkiye’den çıkması ülkemiz açısından önemli bir değer ve  gurur kaynağıdır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir