Kategoriler
Genel

AYNA MERKEZİ YETKİLİSİ FATİH ARSLAN ; ‘’ AYNALI TAHİR İÇİN TOPLAMDA 100.000 PARÇA AYNA KULLANILDI !! ‘’ DEDİ

İstanbul Trafiği Aynalı Tahir’i Bekliyor !!

Son günlerde İstanbul’da ilginç bir proje dikkat çekiyor. Ayna Merkezi firmanın kurucusu Fatih Arslan, ayna üretimi ve tasarımına hareket kazandıracak bir işe imza attı. Lüks bir aracı aynayla kaplayan Arslan, bir anda ilgi odağına yerleşti. Ayna Merkezi’nin kurucusu Fatih Arslan, modern ayna tasarımlarıyla geniş bir kitleye hitap ediyor. Aynanın dekorasyondaki önemini vurgulayan ve mobilya sektörüne de hareket kazandıran Arslan, aynayı farklı biçimde ele alarak ilginç bir projeyle karşımıza çıktı. Fatih Arslan, 15 kişilik bir ekiple birlikte lüks bir aracı aynayla kapladı. Üstelik bu projede aynalar küçük parçalar haline getirildi ve toplamda 100 bin parça ayna kullanıldı. Lüks bir aracı aynayla kaplama fikrinin arkadaşı Mesut Yalçınkaya’nın talebi üzerine ortaya çıktığını belirten Fatih Arslan, “10 günde 15 kişilik ekiple titiz, yorucu ama kusursuz sonuç aldığımız bir iş çıkardık” dedi.

Ayna Merkezi Maliyeti Açıkladı: 15 – 20 Bin ₺

Ayna Merkezi, sektörde özellikle de sosyal medyada geniş bir kitlesi olan öncü isimlerden biri. Bugüne kadar dekorasyona katkılarıyla, modern yaratıcılığıyla öne çıkan Ayna Merkezi, gerçekleştirdikleri lüks araç projesiyle bir kez daha dikkatleri üzerine toplamayı başardı. Aracın büyük ilgi gördüğünü ve sonuçtan memnun kaldıklarını dile getiren Arslan, maliyet sorumuza, “ortalama 15 – 20 bin ₺” şeklinde cevap verdi.

Türkiye’de ve Dünyada Tek Olan Araca İlgi Büyük !

Aynalı Tahir ismi verilen ayna parçalarıyla kaplı lüks araç, henüz trafiğe çıkmış değil, ruhsat bekliyor ancak buna rağmen büyük ilgi görüyor, yeni taleplerin oluşmasını sağlıyor. Araca en çok kadınlar ilgi gösteriyor, eşlerinden böyle bir araba istiyorlar. Aracın tek taliplisi Türkiye değil. Katar, Dubai gibi Ortadoğu ülkeleri de aynalı araca yoğun talep oluşturuyor. Ayna Merkezi ekibi ve kurucusu Fatih Arslan, gelen talepleri değerlendirdiklerini ve bu yönde bir hizmet vereceklerinin müjdesini verdi.

Ayna Merkezi Yeni Projelere Açık !

 Aynalı Tahir isimli araçla büyük ilgi gören ve özellikle Arap ülkelerinin dikkatini çeken Ayna Merkezi, ayna sektörüne yenilik kazandıracaklarını, pandemi boyunca rekor seviyelerde online ayna siparişi aldıklarını belirtti. Ayna Merkezi’nin kurucusu Fatih Arslan, yeni ve ilginç projelere devam edeceklerini, aynalı araç kaplama taleplerini karşılayacaklarını sözlerine ekledi.

Kaynak : ayna merkezi

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir