Kategoriler
Teknoloji

Samsung’un Ceosun’dan İstifa Kararı

Samsung‘a neler oluyor bu gün gelen haberlere göre Samsung’un Ceosu istifa edeceğini açıkladı. Samsung’un Ceosu ve başkan yardımcısı olan Kwon Oh-hyun Samsung’dan istifa etmeyi düşündüğünü açıkladı.

Yapılan bu açıklamanın ardından ise hem kullanıcılar hemde Samsung tarafından beklenmeyen bir olay oldu Aslında bu olayın başlaması Jay Y. Lee’nin rüşvetten ceza almasıyla başladı bu boşluğu kiminle dolduracağı ise gerçekten merak konusu birde bunların üzerine Kwon Oh-hyun istifa etmesi gerçekten Samsung için hiç iyi olmadı.

Aslında  Kwon’un hem yönetim kurulu başkanı hemde hemde çip üretimi konusunda çok iyi bu konu ile yapmış olduğu yazılı açıklamada çiplerin satışından yıllık kar ise 7,20 milyar  dolar kar ettiğini açıkladı.

Bu açıklamanın ardından Samsug’un ne yapacağı ise bilinmiyor.  Kwon,hayatının tamamını Samsung için çalıştığını açıklayan 64 yaşındaki  Kwon Mart ayına kadar yönetim kurulu başkanlığına ve diğer görevlerine devam edeceğini açıkladı. Samsung ise boşalan bu koltuğa kimi getirecek bu konu ile ilgili olarak ise hiç bir açıklama yapılmadı.

Teknolojihaberim.net 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir