Kategoriler
Teknoloji

Brand Week İstanbul 2017 İkinci Gününde Devam Ediyor

Dünyanın ve Türkiye’nin önde gelen pazarlama ve iletişim liderlerinin buluştuğu Brand Week İstanbul 2017 , ikinci gününde Zorlu Performans Sanatları Merkezi’nde devam ediyor. Apple’ın ünlü kreatif direktörü Ken Segall, en genç CEO olarak bilinen Jenk Oz , “2020 Vizyonu : Geleneksel Kuralları Unutun” başlıklı bir konuşmasıyla  Facebook’un Global Pazarlama Direktörü Sarah Personette Zorlu Center’da konuk oldular.

Apple’ın  “Farklı Düşünün”  kampanyasında Steve Jobs ile 12 yıl çalışma imkanı bulan Ken Segall Brand Week İstanbul’un ikinci gününde yaptığı konuşmasında basit olmanın önemli kurallarını izleyicilere açıkladı.

Bunlar;

1. Gerçek olan daha basittir: Reklam gibi kokmadan ürününü anlatmak.

2. Seçim yapmak zordur: Çok fazla model değil, iyi ürün ve iyi anlatım.

3. Aşk basitlikten gelir: Bir sorun olduğunda aşk kartını oynayabilirsin.

4. Hareketli ol

5. Daha az şeyi daha iyi yap

6. Minimumda tutmak her zaman iyidir: Ekleyecek şey kalmayana kadar değil, çıkartacak şey kalmayana kadar ürün geliştirmek gerekir.

7. Basitlik havadadır: Yarattığın ürüne bir kültür kat.

8. Bu bir savaş: Tüm eforunu tek bir şeye odakla

 

Dijital Dönüşüm Ekonomisi en ilgi çeken oturumlardan biri oldu

Brand Week İstanbul’un en çok ilgi çeken konularından biri ise BitCoin oldu. Aslı Şafak moderatörlüğünde gerçekleşen oturuma Cüney Başaran, Açıl Sezen, Gökhan Şen katıldı. Dijital paranın dünya genelinde bir ihtiyaç olarak ortaya çıktığını ve henüz emekleme döneminde olduğunu aktardılar. Kripto paranın bazı ülkelerde basılmasının ise ruhuna aykırı olduğu söylendi.  Kripto paranın cazip olmasının nedeni ise onun sahibi olmayan, herkese açık ve kontrol edilemeyen para birimi olmasıdır ” gibi açıklamalar oturumda yer aldı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir