Kategoriler
Genel

Merak Uyandıran Bilim Kurgu Kitapları

 

Bilim kurgu kitapları son dönemlerin çok tercih edilen kitap türlerinden bir tanesidir. Günümüzün teknoloji ve bilim çağı olmasıyla beraber insanların bu tür konulara olan ilgisi de arttı. Özellikle bilim kurgu türünde yapılan dizi ve filmlerin de etkisiyle beraber bilim kurgu kitapları merakla okunan kitaplar oldular.

Her ne kadar okurken ilk başta imkânsız gibi gelen olaylar olsa da zamanla kitaplarda yazan pek çok şeyin gerçekleştiği de görülüyor. Bu da bilim kurgu kitaplarına olan merakı arttırıyor.

Bilim Kurgu Kitapları Neden Seviliyor?

Bilimin gücü çağımızın tartışılmaz konularından bir tanesi. Bilim konusunda ilerlemeler hızla devam ederken geçmiş dönemde yazılan pek çok bilim kurgu kitapları aslında günümüzde olan bilimsel olayların çoğunu anlatmıştı.

O nedenle gelecekteki bilimsel gelişmeleri ve insanlığın geleceği noktayı da merak eden okuyucular büyük bir hayal gücü ve ön görüyle yazılan bu kitapları sık sık tercih ediyorlar.

En İyi Bilim Kurgu Kitapları

Bilim kurgu alanında hala sık sık kitaplar yayınlanmaya devam ederken uzun yıllardır en çok okunanlar listelerinin vazgeçilmesi olan bazı bilim kurgu kitapları var. Özellikle  George Orwell’in kült eseri olan Bin Dokuz Yüz Seksen Dört günümüzde hala en çok satanların başında geliyor.

Bu kitabın yanı sıra Aldous Huxley’in kaleme aldığı Cesur Yeni Dünya kitabı da günümüze ayna tutan kitaplardan bir tanesidir. En iyi bilim kurgu kitapları için https://kidega.com/kitap/roman-bilim-kurgu-fantastik/tur adresini ziyaret edebilir ve güvenle alışveriş yapabilirsiniz.

 

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir